#vslbeautycarekl

Follow my ig #vslbeautycarenqz video

Pernah breakout dgn muka penuh jerawat bernanah,kusam,gatal,merah..๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Sampai nak jumpa org rs malu...
ใ€ฐ๏ธ kenapa muka teruk sgt ni..pakai apa!!!
ใ€ฐ๏ธmcm mn boleh jd mcm ni..
ใ€ฐ๏ธgeli nya..
ใ€ฐ๏ธOMG๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Sampai lah dia cuba VSL BEAUTY CARE..
Dan result nya sgt2 berjaya..
Chiingggg๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Alhamdullilah setelah 5 bulan maintain vsl..
dia dh dpt kulit yg cantik..๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ jom whatsapp/ pm saya.. sy guide sampai jadi gebu Gebasssss.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ž ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธDealer VSL Beauty Care

http://www.wasap.my/60126706505 (ladyy nora) ๐ŸCOD KL & sekitarnya
๐Ÿ“ฎPosLaju seluruh Malaysia

#vslbeautycareLadyynora
#vslteamseriwangi
#vslbeautycaremaintain
#vslbeautycareKL
#sayapakaisayajual
Assalammualaikum
Selamat pagi sahabat2 jutawan
Dan jelitawan.. ๐Ÿ’

#vslseriwangi
#vslbeautycarekl
My commitment is my responsibility,i donโ€™t compromise with negative people
#ilovewhatimdoing #ilovemycommitment #vslbeautycarekl #vslkl #vslcheras #vslkualalumpur #vslsabah #vslbeautycare #vsllovers #cheras #kajang #bukitjalil #petalingjaya #ampang #tanjungkarang #kualalumpur #selangor #kualaselangor #sabah #kotakinabalu .
.
.
0183872724 EMA
Testimoni VSL ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ alhamdulillah seronok sangat tengok sis kita ni happy bila skin dia dah semakin cantik๐Ÿ’•

dah macam macam skin care sis ni cuba , tapi semua tak sesuai dengan skin dia. sampai give up dah.. ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฉ sampai la dia jumpa dengan vsl ni, katanya terus jatuh cinta dan tak nak curang dah dengan skin care lain..โค๏ธโค๏ธ walaupun masa peeling dikecam dikutuk, tapi sis ni terus kuat , terus berdisiplin dan sabar.. ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป hasilnya , jeng jeng jeng sangat memuaskan ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ.. kepada awak awak yang ada masalah jerawat, jeragat, skin kusam tona tak sekata . jangan risau dan jangan putus asa. meh ws sis ,in sha allah sis bantu awak awak.. sis sendiri akan guide awak cun cun ๐Ÿ˜˜
. โœ”๏ธFREE CONSULTATION
โœ”๏ธFREE GUIDANCE
โœ”๏ธFREE BEAUTY TIPS .
.
โ˜‘๏ธSAYA GUIDE
โœ… SAYA JUAL
โœ”๏ธ SAYA PAKAI

Jom cepat dapatkan #vslbeautycareโค๏ธ Click link dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœจVSL BEAUTY CAREโœจ

Whatsapp for more info & order VSL โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/601115125010
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/601115125010
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/601115125019
โ€œ Guide The Best "
#vslbeautycareima #vslbeautycareagent
#vslbeautycaremalaysia #vslbeautycarerunnercod

#vslbeautycareima
#vslbeautycareyongpeng
#vslbeautycareparityaani
#vslbeautycarebatupahat
#vslbeautycaresrigading
#vslbeautycarepurakencana
#vslbeautycareayerhitam
#vslbeautycareparitraja
#vslbeautycarekl
#vslbeautycaresabah
#vslbeautycaresarawak
#vslbeautycarepahang
#vslbeautycareterengganu
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycarelangkawi
#vslbeautycaremalaysia
#vslindonesia
Testimoni dari adik kesayangan hakak.. Pernah breakout dgn muka penuh jerawat bernanah,kusam,gatal,merah..๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Sampai nak jumpa org rs malu...
ใ€ฐ๏ธ kenapa muka teruk sgt ni..pakai apa!!!
ใ€ฐ๏ธmcm mn boleh jd mcm ni..
ใ€ฐ๏ธgeli nya..
ใ€ฐ๏ธOMG๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Sampai lah dia cuba VSL BEAUTY CARE..
Dan result nya sgt2 berjaya..
Chiingggg๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Alhamdullilah setelah 5 bulan maintain vsl..
dia dh dpt kulit yg cantik..๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
tahniah Ujien Farisha Asyeera
========================== ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜COD Seluruh KL
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFYZANAZIR
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
Amboi sekali sekeluarga pegi cod tauuu .
.
Rumah dua tingkat atas je pun,
rombongannya mcm 2 marhalah perjalanannya ๐Ÿคฃ
.
Thanks jiran sudi jadi customer vsl i,
Sekali grab 3 set terus untuk kawan-kawan.
Alhamdulillah rezeki tengah malam ๐Ÿ’•
.
VSL BEAUTY CARE DEALER NAS HAMIMA๐Ÿ’• https://wa.me/60178761796?text=HiNakVsl โœ”๏ธ Sy pakai
โœ”๏ธ Sy jual
โœ”๏ธ Sy guide ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ™€๏ธVslbeautycare
๐Ÿš˜COD Disediakan
๐Ÿ“ฎPostage All over Malaysia

#vslbeautycarekl #vslkl #vslaradamansara
#Vslbeautycareselangor #vslselangor #vsltamanmedan #vslsrimanja #vslbeautycaretamanmedan #vslbeautycaresrimanja #vslpetalingjaya #vslpj #vslbangsar #vslbeautycarebangsar #vslpantaidalam #vslbeautycarepantaidalam
#vslbeautycaredamansara #vsldamansara
#vslkotadamansara #vslbeautycarekotadamansara
#vslbeautycarekelanajaya #vslkelanajaya
#vslbeautycarepuchong #vslpuchong
#vslbeautycaresubangjaya #vslsubangjaya
#vslbeautycaresunway #vslsunway
#vslbeautycareshahalam #vslshahalam
#vslbeautycare
Donโ€™t decrease the goal,
Increase the effort ๐Ÿ’•
.
Ramai yang nak berjaya,
Ramai yang nak mencuba,
Tapi berapa banyak alasannya?
.
Nak @ tak?
Hanya kita yg mampu mencorakkkannya.
.
Nak berjaya,
usaha macam orang yang nak berjaya,
Nak mundur,
Jangan buat apa apa.
.
Set your target,
Set your goals,
Bukan hanya bergantung pada rezeki @ nasib.
.
Bila kita tiada target,
Memang kita buat sekadar buat lah.
Ada, cukup.
Takde, cukup.
Sikit, cukup.
Banyak, cukup.
.
Successful people are not gifted,
They just work hard.
Then succeed on purpose.
.
May 2k19 bring more success and happiness to all of vsl teams no matter which teams there are.
.
We love vsl beauty care ๐Ÿ’•
Love you sifu Ween Rose๐Ÿ’•
Love youuu asker asker ku๐Ÿ’•
.
๐Ÿš€Maien Tyka cover tg karang / klang
๐Ÿš€MamaAdrian Mikhail cover sekinchan / tg karang
๐Ÿš€Anita Razali cover jeram / kapar / meru
๐Ÿš€LoveLove Murah cover klang / shah alam
๐Ÿš€Nsa Ainaa cover kl/ pj / bangsar ๐Ÿ’•Open for agent vsl seluruh malaysia ๐Ÿ’•

#vslagent
#vslselangor
#vslbeautycareselangor
#vslkl
#vslbeautycarekl
#vslteamnashamima
Tak ada maknanya nak skin cantik macam ni kalau uolls xnak maintain VSL, nak cantik please cepat putus asa n merungut, kan dah kata awal2, VSL ni betul2 merawat dulu skin kita baru cantik, dia merawat A sampai Z, masalah skin kita, sape yg nak cantik kesannya lama, gunalah VSLbeautycare๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
.
๐Ÿ WALK IN SRI PENARA BANDAR SRI PERMAISURI .
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— KG BARU
๐Ÿš— SETAPAK ๐Ÿš— DANAU KOTA ๐Ÿš— MALURI
๐Ÿš— SUNGAI BESI ๐Ÿš— KUALA LUMPUR

#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARISHAHARRIS
#VSLBANDARSRIPERMAISURI
#VSLCHERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFARISHAHARRIS
#VSLAGENTSELANGOR
#VSLSETAPAK
#VSLDANAUKOTA
#VSLMALURI
#VSLSETAPAK
#VSLSUNGAIBESI
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
Testimoni by MQ
Sahabat dr kecik
Apa aku buat dia pon buat
Aku nak cntik dia pon nak cntik
Kadang kami gaduh kadang kami suka
.
Dulu skin kak LB breakout
Trus i cuba vsl
3 bulan i konsisten,dia pulak dtg nak pakai jugak even masa tu still ada jerawat d muka.. .
Skin dia dr awal2 mmg xde masaalah..sgt xde masaalah tp tp tp
KUSAM MENBUNUH..
MAIGADD bila dia konsisten,skin lagi lawa tu dr kak Lb....
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Ada lagi yg nak skin lawa habis madu mcm ni..???
โคต๏ธโคต๏ธ
.
Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
.
๐Ÿ WALK IN SRI PENARA BANDAR SRI PERMAISURI .
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— KG BARU
๐Ÿš— SETAPAK ๐Ÿš— DANAU KOTA ๐Ÿš— MALURI
๐Ÿš— SUNGAI BESI ๐Ÿš— KUALA LUMPUR

#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARISHAHARRIS
#VSLBANDARSRIPERMAISURI
#VSLCHERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFARISHAHARRIS
#VSLAGENTSELANGOR
#VSLSETAPAK
#VSLDANAUKOTA
#VSLMALURI
#VSLSETAPAK
#VSLSUNGAIBESI
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
Guide by Maien Tyka ๐ŸŒธ

Kalau dulu, jerawat sana sini. Dgn kusam, bertambah lagi gelap ๐Ÿ˜ฉ
Membuat sicantik manis ni kurang berkeyakinan ๐Ÿ™…

Tapi setelah hampir 7bulan maintain dgn vsl beauty care๐Ÿ™ˆ
Awak sendiri boleh tengok perubahan skin dia ๐Ÿ˜ฑ
Jerawat hilang โœ…
Parut hilang โœ…
Skin bersih โœ…
Cerah sekata โœ…
Extra glowing & pinkish โ—โ— Alhamdulillah, ika berjaya buat customer suka dgn skin mereka โค
The power of maintain, follow the step & guide โค inshaAllah awak boleh tgok result yang superb โค ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€selfpickup
.
. ๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU .
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60146594691/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60146594691/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFYZANAZIR
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
Testimoni dari adik kesayangan hakak.. Pernah breakout dgn muka penuh jerawat bernanah,kusam,gatal,merah..๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Sampai nak jumpa org rs malu...
ใ€ฐ๏ธ kenapa muka teruk sgt ni..pakai apa!!!
ใ€ฐ๏ธmcm mn boleh jd mcm ni..
ใ€ฐ๏ธgeli nya..
ใ€ฐ๏ธOMG๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Sampai lah dia cuba VSL BEAUTY CARE..
Dan result nya sgt2 berjaya..
Chiingggg๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Alhamdullilah setelah 5 bulan maintain vsl..
dia dh dpt kulit yg cantik..๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
tahniah Ujien Farisha Asyeera
==========================
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜COD Disediakan
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia .
.
๐Ÿš— BUKIT INDAH
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— TASIK PERMAI ๐Ÿš— BUKIT INDAH
๐Ÿš— PANDAN MEWAH ๐Ÿš—KOSAS
๐Ÿš—CHERAS
๐Ÿš—PANDAN INDAH
๐Ÿš—PANDAN JAYA
๐Ÿš—KERAMAT
๐Ÿš—BATU CAVES
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus wasap๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://vslchepnsue.wasap.my
http://vslchepnsue.wasap.my
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLKOSAS
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLPANDANINDAH
#VSLBANDARBARU
#VSLCERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYCHEPNSUE
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSL
Testimoni by MQ
Sahabat dr kecik
Apa aku buat dia pon buat
Aku nak cntik dia pon nak cntik
Kadang kami gaduh kadang kami suka

Dulu skin kak LB breakout
Trus i cuba vsl
3 bulan i konsisten,dia pulak dtg nak pakai jugak even masa tu still ada jerawat d muka.. Skin dia dr awal2 mmg xde masaalah..sgt xde masaalah tp tp tp
KUSAM MENBUNUH..
MAIGADD bila dia konsisten,skin lagi lawa tu dr kak Lb....
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Ada lagi yg nak skin lawa habis madu mcm ni..???
โคต๏ธโคต๏ธ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜COD Seluruh KL
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFYZANAZIR
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
Tak ada maknanya nak skin cantik macam ni kalau uolls xnak maintain VSL,nak cantik please cepat putus asa n merungut,kan dah kata awal2,VSL ni betul2 merawat dulu skin kita baru cantik,dia merawat A sampai Z,masalah skin kita,sape yg nak cantik kesannya lama,gunalah VSLbeautycare๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜COD Seluruh KL
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFYZANAZIR
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
Kulit manggis jadik isi manggis dgn VSL skincare.

Yang mana selalu berjemur kehangusan kulit..mehhh kasi peel semula okay!๐Ÿ˜
Kulit manggis jadik isi manggis dgn VSL skincare.

Yang mana selalu berjemur kehangusan kulit..mehhh kasi peel semula okay!๐Ÿ˜ 1 normal VSL rm110 (for one month)

Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60177581247
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60177581247
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60177581247 ๐Ÿ WALK IN KAMPUNG MELAYU MAJIDEE ๐Ÿš— seluruh jb
๐Ÿš— taman daya
๐Ÿš— kempas
๐Ÿš— bbu
๐Ÿš— perling
๐Ÿš— Bandar jb
๐Ÿš— larkin

#VSLAGENTJOHORBAHRU
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARAELFDA
#VSLCAMERONHIGHLAND
#VSLPAHANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYTEAMSNANA
#VSLPASIRGUDANG
#VSLPERMAS
#VSLTMNDAYA
#VSLKEMPAS
#VSLLARKIN
#VSLJB
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
Testimoni by Ladyy Nora
VSL VSL VSL viral hot produk okk.
.
Bilaa dah cantik jadi buah mulut orang sana sini..kan..hisss dulu muka penuh jerawat orang nak dekat pun tak..
.
Malu nk kawan dgn kau"sebab muka penuhi jerawat hisss kotor...
.
Weii lepas adeq pakai VSL skincare jerawat mula kecut,hilang,kulit cantik ..viral plk adeq nie kan..cantikk nyaa muka adeq nie" hahahaha.. Mehh dekat sikit AKK nak bagitau guna laa VSL skincare okk.
.
Kau rasa sendiri perubahan

Siape nk hakakk guide PM cepat2 k ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธDealer VSL Beauty Care

http://www.wasap.my/60126706505 (ladyy nora) ๐ŸCOD KL & sekitarnya
๐Ÿ“ฎPosLaju seluruh Malaysia

#vslbeautycareLadyynora
#vslteamseriwangi
#vslbeautycaremaintain
#vslbeautycareKL
#sayapakaisayajual
Guide by Maien Tyka ๐ŸŒธ
Kalau dulu, jerawat sana sini. Dgn kusam, bertambah lagi gelap ๐Ÿ˜ฉ
Membuat sicantik manis ni kurang berkeyakinan ๐Ÿ™…
.
Tapi setelah hampir 7bulan maintain dgn vsl beauty care๐Ÿ™ˆ
Awak sendiri boleh tengok perubahan skin dia ๐Ÿ˜ฑ
Jerawat hilang โœ…
Parut hilang โœ…
Skin bersih โœ…
Cerah sekata โœ…
Extra glowing & pinkish โ—โ—
.
Alhamdulillah, ika berjaya buat customer suka dgn skin mereka โค
The power of maintain, follow the step & guide โค inshaAllah awak boleh tgok result yang superb โค
.
Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
.
๐Ÿ WALK IN SRI PENARA BANDAR SRI PERMAISURI .
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— KG BARU
๐Ÿš— SETAPAK ๐Ÿš— DANAU KOTA ๐Ÿš— MALURI
๐Ÿš— SUNGAI BESI ๐Ÿš— KUALA LUMPUR

#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARISHAHARRIS
#VSLBANDARSRIPERMAISURI
#VSLCHERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFARISHAHARRIS
#VSLAGENTSELANGOR
#VSLSETAPAK
#VSLDANAUKOTA
#VSLMALURI
#VSLSETAPAK
#VSLSUNGAIBESI
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
Si pengguna & penjual #Vslbeautycare
Almost 2tahun lebih..๐Ÿ’–
.
Rutin harianku kini dah tak perlu lagi risau ,
Nak ambil masa lama untk bersiap makeup
tebal tebal untuk cover parut jerawat segala.
.
Nak cari foundation yg sesuai untk tone skin,
Kerja siang malam everyday โฐ
Sampai tak ada time langsong untk
Pergi shopping makeup ๐Ÿ˜…
.
Tapi sejak jumpa #Vsl hati sis banyak happy ๐Ÿ˜
Sbb #Vsl macam macam hadoo, bukan sahaja skincare malahan, set kelengkapan penjagaan luar dalam wanita pon hadooo.. .
Cantik , glowing , kekal #JelitaSepanjangUsia ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ™€๏ธโœจ Sis pakai , Sis jual ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„
Just use โœ…
.
๐Ÿ’ธTONER A
๐Ÿ’ธSOOTHIG GEL
๐Ÿ’ธSERUM VITC
๐Ÿ’ธDAYCREAM
๐Ÿ’ธFOUNDATION VSL
.
Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
.
๐Ÿ WALK IN SRI PENARA BANDAR SRI PERMAISURI .
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— KG BARU
๐Ÿš— SETAPAK ๐Ÿš— DANAU KOTA ๐Ÿš— MALURI
๐Ÿš— SUNGAI BESI ๐Ÿš— KUALA LUMPUR

#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARISHAHARRIS
#VSLBANDARSRIPERMAISURI
#VSLCHERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFARISHAHARRIS
#VSLAGENTSELANGOR
#VSLSETAPAK
#VSLDANAUKOTA
#VSLMALURI
#VSLSETAPAK
#VSLSUNGAIBESI
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
TIAP HARI SAYANG ๐Ÿฅฐ
.
Kalau nak suami sayang mestilah kena jaga betul betul penampilan kita kan? Wajah pun mestilah kena jaga sebab hari hari suami kita tatap wajah kita ni.
.
Bila nampak awet muda, nampak berseri seri terus rasa berbunga bunga je, hari hari rasa macam nak bercinta semula kan? Hehe
.
KEMBALI CANTIK BERSERI SERI HANYA MENGGUNAKAN VSL BEAUTY CARE SAHAJA.
.
Siapa yang jenis nak cepat bersiap tapi tak sempat nak pakai foundation, nak pakai bedak semua?? Malunya nak berhadapan orang ramai dengan naked face!
.
VSL BEAUTY CARE adalah jawapan kepada keresahan para wanita yang tak sempat nak bermekap!
.
Tak payah nak pakai foundation lah, nak pakai compact powder lah, nak pakai mekap tebal tebal pulak sebab nak cover skin yang dah TAK BERSERI tu!
.
Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
.
๐Ÿ WALK IN SRI PENARA BANDAR SRI PERMAISURI .
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— KG BARU
๐Ÿš— SETAPAK ๐Ÿš— DANAU KOTA ๐Ÿš— MALURI
๐Ÿš— SUNGAI BESI ๐Ÿš— KUALA LUMPUR
.
#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARISHAHARRIS
#VSLBANDARSRIPERMAISURI
#VSLCHERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFARISHAHARRIS
#VSLAGENTSELANGOR
#VSLSETAPAK
#VSLDANAUKOTA
#VSLMALURI
#VSLSETAPAK
#VSLSUNGAIBESI
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
Kulit manggis jadik isi manggis dgn VSL skincare.
.
Yang mana selalu berjemur kehangusan kulit..mehhh kasi peel semula okay!๐Ÿ˜
.
1 normal VSL rm110 (for 1 month)
.
Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
.
๐Ÿ WALK IN SRI PENARA BANDAR SRI PERMAISURI .
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— KG BARU
๐Ÿš— SETAPAK ๐Ÿš— DANAU KOTA ๐Ÿš— MALURI
๐Ÿš— SUNGAI BESI ๐Ÿš— KUALA LUMPUR
.
#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARISHAHARRIS
#VSLBANDARSRIPERMAISURI
#VSLCHERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFARISHAHARRIS
#VSLAGENTSELANGOR
#VSLSETAPAK
#VSLDANAUKOTA
#VSLMALURI
#VSLSETAPAK
#VSLSUNGAIBESI
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
Fuhhhh,
Line punya laju seminggu dua ni sampai naik menyampah nak update apa2 dilaman sosial tau ๐Ÿคฃ
.
Okayy today hari ke 2 sis bergelar celcom user,
Desup desup ni line๐Ÿ‘ป
.
Uol dah sedia ke tewwww nak tgk nama sis asik berlalulalang di newsfeed cuolsss? .
Jaga jagaaa ada yang meratiiiii ๐Ÿ˜
.
VSL BEAUTY CARE DEALER NAS HAMIMA๐Ÿ’• https://wa.me/60178761796?text=HiNakVsl โœ”๏ธ Sy pakai
โœ”๏ธ Sy jual
โœ”๏ธ Sy guide ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ™€๏ธVslbeautycare
๐Ÿš˜COD Disediakan
๐Ÿ“ฎPostage All over Malaysia

#vslbeautycarekl #vslkl #vslaradamansara
#Vslbeautycareselangor #vslselangor #vsltamanmedan #vslsrimanja #vslbeautycaretamanmedan #vslbeautycaresrimanja #vslpetalingjaya #vslpj #vslbangsar #vslbeautycarebangsar #vslpantaidalam #vslbeautycarepantaidalam
#vslbeautycaredamansara #vsldamansara
#vslkotadamansara #vslbeautycarekotadamansara
#vslbeautycarekelanajaya #vslkelanajaya
#vslbeautycarepuchong #vslpuchong
#vslbeautycaresubangjaya #vslsubangjaya
#vslbeautycaresunway #vslsunway
#vslbeautycareshahalam #vslshahalam
#vslbeautycare
Testimony By shuhada ๐ŸŒน
Tgk skin yg dulu dgn skin yg skrg jauh beza๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ...
"Mane miss J pergi โ€œ yg berlubang tu๐Ÿ˜ณ
Klu u sabar u akan dpt skin yg u idamkan...
Anda happy sy lagii happy๐Ÿค—โ˜บ๏ธ
Walaupun skin masih lagi ade scar jerawat lagi
tapi dia happy cause skin dia pulih ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Cust nie adalah kawan opis kita...alhmdullilah die maintain dgn vsl..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Letakkan keyakinan yang tinggi untuk sesuatu pengorbanan๐Ÿ˜‡
Kalaundalam diri tiada kesabaran
Vsl bukan untuk awak sayang ๐Ÿ˜ฃ
Vsl skincare produk perawatan buang kulit mati.๐Ÿคช
Merwat skin kite So kena lah banyak bersabar๐Ÿ˜

My adik maintain hanya dengan set acne RM110
Dan add on ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿฆ‹ SCRUB ๐Ÿฆ‹ ANTI ACNE ๐Ÿฆ‹ SERUM VIT C
Nak cantik harus kena modal sikit sayang ๐Ÿคช

For place order tick link ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Any info bout VSL tick link ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โ€œ Guide The Best โ€œ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธDealer VSL Beauty Care

http://www.wasap.my/60126706505 (ladyy nora) ๐ŸCOD KL & sekitarnya
๐Ÿ“ฎPosLaju seluruh Malaysia

#vslbeautycareLadyynora
#vslteamseriwangi
#vslbeautycaremaintain
#vslbeautycareKL
#sayapakaisayajual
Si pengguna & penjual #Vslbeautycare
Almost 2tahun lebih..๐Ÿ’– Rutin harianku kini dah tak perlu lagi risau ,
Nak ambil masa lama untk bersiap makeup
tebal tebal untuk cover parut jerawat segala.

Nak cari foundation yg sesuai untk tone skin,
Kerja siang malam everyday โฐ
Sampai tak ada time langsong untk
Pergi shopping makeup ๐Ÿ˜…

Tapi sejak jumpa #Vsl hati sis banyak happy ๐Ÿ˜
Sbb #Vsl macam macam hadoo, bukan sahaja skincare malahan, set kelengkapan penjagaan luar dalam wanita pon hadooo.. Cantik , glowing , kekal #JelitaSepanjangUsia ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ™€๏ธโœจ Sis pakai , Sis jual ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„
Just use โœ… ๐Ÿ’ธTONER A
๐Ÿ’ธSOOTHIG GEL
๐Ÿ’ธSERUM VITC
๐Ÿ’ธDAYCREAM
๐Ÿ’ธFOUNDATION VSL ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿ‘TRUSTED SELLER
๐Ÿš˜COD Seluruh KL setiap hari
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE / RISDA JALAN AMPANG
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— GOMBAK
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— AMPANG
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
๐Ÿš— SENTUL
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡

http://www.wasap.my/60134358338/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60134359338/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLTESCOCHERAS
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLCHERAS
#VSLGUIDEBYNATRAH
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
DEDICATED TO NEW VSL USERโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
RAMAI YANG TANYA SIS....๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ
KENAPA night cream hanya boleh dipakai
selepas 2 minggu(selepas habis peeling)โ›”โ‰๏ธ
.
Untuk MAKLUMAN โ—โ—โ— ๐Ÿ“ŒTONER A dan NIGHT CREAM merupakan antara agent pengelupasan VSL. Maknanya kesannya memang kuat . Sebab itu kedua dua item ini TIDAK BOLEH di pakai serentak. Untuk dua (2) minggu pertama anda hanya perlu memakai sabun, day cream dan TONER A mengikut cara pemakaian
yang di sarankan oleh agent anda. .
๐Ÿ“ŒSelepas dua minggu baru boleh menggunakan Night cream TETAPI untuk yang mengalami masalah keradangan atau jerawat yang serius, anda mungkin perlu merehatkan muka dahulu. .
๐Ÿ“ŒCara yang salah boleh menyebabkan pengelupasan yang teruk dan berpanjangan. .
๐Ÿ“ŒSO PLEASE BEWARE BEFORE YOU CHOOSE YOUR AGENT. Pastikan beliau agent SAH & BERTANGGUNGJAWAB dekat uolss..bukan sudah beli mendiam kan diri seribu bahasa๐Ÿ˜Ž

Nak order Vsl atau nak tanya je dulu jom wasap sis ๐Ÿ‘‡

Jom Cantik dengan nad guide โค ๐ŸŒธ mencarik skincare terbaik, guide & service terbaik ๐Ÿ™‹
๐ŸŒธ mari nad bantu anda โค ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿ‘TRUSTED SELLER
๐Ÿš˜COD Seluruh KL setiap hari
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE / RISDA JALAN AMPANG
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— GOMBAK
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— AMPANG
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
๐Ÿš— SENTUL
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡

http://www.wasap.my/60134358338/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60134359338/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLTESCOCHERAS
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLCHERAS
#VSLGUIDEBYNATRAH
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
VSL MEMANG BEST !! Kulit cantik tanpa secalit make up. Makin lama pakai makin glowing toink toink pinkish. Haa semestinya pakai vsl lah.
Apa yang best sangat vsl ni ?? Tengok lah sendiri skin dia nih. Adehh leya sendiri pun jeless tau ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿ‘TRUSTED SELLER
๐Ÿš˜COD Seluruh KL setiap hari
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE / RISDA JALAN AMPANG
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— GOMBAK
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— AMPANG
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
๐Ÿš— SENTUL
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡

http://www.wasap.my/60134358338/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60134359338/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLTESCOCHERAS
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLCHERAS
#VSLGUIDEBYNATRAH
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
Cekal sungguh pengguna VSL hari ini๐Ÿ’–
Nak hadap proses VSL bukan 1-2minggu
1-2minggu rasa baru salam pengenalan sis
You nak kena sabar,,maintainn konsisten
Rajin bertanya InShaaAllah your skin menjadi

Memang take time but pejam celik jek skin dah bersih๐ŸŒŸching ching
Tq #vslbeautycare always buat keyakinan kami bertambah.. ๐ŸŒธNk order jom wasap sis๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœ”๏ธFREE CONSULTATION
โœ”๏ธFREE GUIDANCE
โœ”๏ธFREE BEAUTY TIPS .
.
SAYA GUIDEโœ…
SAYA JUALโœ…
SAYA PAKAIโœ…

Jom cepat dapatkan #vslbeautycareโค๏ธ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿ‘TRUSTED SELLER
๐Ÿš˜COD Seluruh KL setiap hari
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE / RISDA JALAN AMPANG
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— GOMBAK
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— AMPANG
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
๐Ÿš— SENTUL
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡

http://www.wasap.my/60134358338/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60134359338/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLTESCOCHERAS
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLCHERAS
#VSLGUIDEBYNATRAH
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
Alamak sis! Skin dia mercik weh ๐Ÿ˜
Mana nak dapat skin gini โ“โ“ Jawapan dia ๐Ÿ™
Konsistan with vsl beauty care ๐Ÿ˜
Dan lagiii satu ๐Ÿ˜˜
Jangan kedekut utk melabur ๐Ÿ˜
U labur, u dapat ๐Ÿ˜œ

So, tunggu apa lagi โ“โ“
Orang lain dah berlumba lumba untuk dapatkan skin idaman โœ…
Awak bila lagi โ“โ“ Mencari skincare terbaik ๐Ÿ™‹
Mencari service terbaik & free consultant ๐Ÿ™‹
Mahukan guide yang terbaik ๐Ÿ™‹
Mari ima bantu awak ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ
Dari A to Z ima akan ajar awk ๐Ÿ’ƒ

Nak cantik + nak buat duit kepok-kepok + tasya guided ahhh jumsss tick link ๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœ”๏ธFREE CONSULTATION
โœ”๏ธFREE GUIDANCE
โœ”๏ธFREE BEAUTY TIPS .
.
โ˜‘๏ธSAYA GUIDE
โœ… SAYA JUAL
โœ”๏ธ SAYA PAKAI

Jom cepat dapatkan #vslbeautycareโค๏ธ Click link dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœจVSL BEAUTY CAREโœจ

Whatsapp for more info & order VSL โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/601115125010
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/601115125010
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/601115125010
โ€œ Guide The Best "
#vslbeautycareima #vslbeautycareagent
#vslbeautycaremalaysia #vslbeautycarerunnercod

#vslbeautycareima
#vslbeautycareyongpeng
#vslbeautycareparityaani
#vslbeautycareayerhitam
#vslbeautycareparitraja
#vslbeautycarebatupahat
#vslbeautycarepurakencana
#vslbeautycaresrigading
#vslbeautycarekl
#vslbeautycaresabah
#vslbeautycaresarawak
#vslbeautycarepahang
#vslbeautycareterengganu
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycarelangkawi
#vslbeautycaremalaysia
SERUM VSL BEAUTY CARE
.
.
Pengunaan serum waktu siang selepas toner sebelum day cream .
.
.
Lightening Serum ๐ŸŒ Siang .
.
Mengurangkan Parut
Mencerahkan
Memudarkan Jeragat
Menghalus & Melembutkan Kulit
Melembapkan
Memperbaiki
Membaik Pulih
Glowing
.
.
VitC Serum ๐ŸŒ
.
.
Treatment Jerawat
Mengecilkan Pori-pori
Mengurangkan Muka Berminyak
Mengawal Minyak Dimuka
Memperbaiki
Membaik Pulih
Glowing
.
.
Pengunaan serum waktu malam
.
.
Lifthing Serum ๐ŸŒš Sesuai Digunakan Waktu Malam

Menegangkan
Menganjalkan
Mengurangkan kedutan
Menyejukan Skin
Meredakan Ruam
Memperbaiki
Membaik Pulih
Glowing
.
.
Jika Anda Inginkan Hasil Yang Baik Gunakan Serum Siang & Malam.
Anda Juga Boleh Memilih Salah Satu Serum Yang Bersesuaian Dengan Skin
.
Free Consultation & Free Guidance
๐Ÿ“ž 011-33523716(Ain)
๐Ÿš˜COD KL DAN SELANGOR
๐Ÿ“ฎPos Seluruh Malaysia
.
.

#Vslbeautycarekl
#Vslbeautycarekeramat
#Vslbeautycarewangsamaju
#Vslbeautycaresetiawangsa
#Vslbeautycarebyainkl
#Vslbeautycare
#Vslbeautycarekedah
#Vslbeautycareperak
#Vslbeautycareperlis
#Vslbeautycarekelantan
#Vslbeautycarepahang
#Vslbeautycareuluklang
#Vslbeautycaremelawati
#Vslbeautycaresetapak
#Vslbeautycaresrirampai
#Vslkl
#Vslselangor
#Vslteamsween
#skincare
#cariagent
#beautyispain
#vslteamsain
#likeforlikes #followforfollowback #ikutcarakita #sayapakaisayajual
SERUM VSL BEAUTY CARE
.
.
Pengunaan serum waktu siang selepas toner sebelum day cream .
.
.
Lightening Serum ๐ŸŒ Siang .
.
Mengurangkan Parut
Mencerahkan
Memudarkan Jeragat
Menghalus & Melembutkan Kulit
Melembapkan
Memperbaiki
Membaik Pulih
Glowing
.
.
VitC Serum ๐ŸŒ
.
.
Treatment Jerawat
Mengecilkan Pori-pori
Mengurangkan Muka Berminyak
Mengawal Minyak Dimuka
Memperbaiki
Membaik Pulih
Glowing
.
.
Pengunaan serum waktu malam
.
.
Lifthing Serum ๐ŸŒš Sesuai Digunakan Waktu Malam

Menegangkan
Menganjalkan
Mengurangkan kedutan
Menyejukan Skin
Meredakan Ruam
Memperbaiki
Membaik Pulih
Glowing
.
.
Jika Anda Inginkan Hasil Yang Baik Gunakan Serum Siang & Malam.
Anda Juga Boleh Memilih Salah Satu Serum Yang Bersesuaian Dengan Skin
.
Free Consultation & Free Guidance
๐Ÿ“ž 011-33523716(Ain)
๐Ÿš˜COD KL DAN SELANGOR
๐Ÿ“ฎPos Seluruh Malaysia
.
.

#Vslbeautycarekl
#Vslbeautycarekeramat
#Vslbeautycarewangsamaju
#Vslbeautycaresetiawangsa
#Vslbeautycarebyainkl
#Vslbeautycare
#Vslbeautycarekedah
#Vslbeautycareperak
#Vslbeautycareperlis
#Vslbeautycarekelantan
#Vslbeautycarepahang
#Vslbeautycareuluklang
#Vslbeautycaremelawati
#Vslbeautycaresetapak
#Vslbeautycaresrirampai
#Vslkl
#Vslselangor
#Vslteamsween
#skincare
#cariagent
#beautyispain
#vslteamsain
#likeforlikes #followforfollowback #ikutcarakita #sayapakaisayajual
Si pengguna & penjual #Vslbeautycare
Almost 2tahun lebih..๐Ÿ’– Rutin harianku kini dah tak perlu lagi risau ,
Nak ambil masa lama untk bersiap makeup
tebal tebal untuk cover parut jerawat segala.

Nak cari foundation yg sesuai untk tone skin,
Kerja siang malam everyday โฐ
Sampai tak ada time langsong untk
Pergi shopping makeup ๐Ÿ˜…

Tapi sejak jumpa #Vsl hati sis banyak happy ๐Ÿ˜
Sbb #Vsl macam macam hadoo, bukan sahaja skincare malahan, set kelengkapan penjagaan luar dalam wanita pon hadooo.. Cantik , glowing , kekal #JelitaSepanjangUsia ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ™€๏ธโœจ Sis pakai , Sis jual ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„
Just use โœ… ๐Ÿ’ธTONER A
๐Ÿ’ธSOOTHIG GEL
๐Ÿ’ธSERUM VITC
๐Ÿ’ธDAYCREAM
๐Ÿ’ธFOUNDATION VSL ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜COD Seluruh KL
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFYZANAZIR
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
Perempuan yang baru Melahirkan anak memang akan ade masalah keguguran rambot yang kronik ,

Nak ke rambut tu terus menerus dibiarkan gugur hingga merungsingkan hati anda @
Cepat-cepat mencari jalan penyelesaian agar masalah itu dapat diselesaikan ?? Salah satu jalan terbaik ,

Pemakaian Pati Argan Oil Hair Treatment
yang sangat-sangat membantu pertumbuhan rambut baru & Mengurangkan masalah keguguran rambut yang kronik ,

Rm59.90 / 50ml ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธDealer VSL Beauty Care

http://www.wasap.my/60126706505 (ladyy nora) ๐ŸCOD KL & sekitarnya
๐Ÿ“ฎPosLaju seluruh Malaysia

#vslbeautycareLadyynora
#vslteamseriwangi
#vslbeautycaremaintain
#vslbeautycareKL
#sayapakaisayajual
TIAP HARI SAYANG ๐Ÿฅฐ
.
Kalau nak suami sayang mestilah kena jaga betul betul penampilan kita kan? Wajah pun mestilah kena jaga sebab hari hari suami kita tatap wajah kita ni.
.
Bila nampak awet muda, nampak berseri seri terus rasa berbunga bunga je, hari hari rasa macam nak bercinta semula kan? Hehe
.
KEMBALI CANTIK BERSERI SERI HANYA MENGGUNAKAN VSL BEAUTY CARE SAHAJA.
.
Siapa yang jenis nak cepat bersiap tapi tak sempat nak pakai foundation, nak pakai bedak semua?? Malunya nak berhadapan orang ramai dengan naked face!
.
VSL BEAUTY CARE adalah jawapan kepada keresahan para wanita yang tak sempat nak bermekap!
.
Tak payah nak pakai foundation lah, nak pakai compact powder lah, nak pakai mekap tebal tebal pulak sebab nak cover skin yang dah TAK BERSERI tu!
.
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜COD Seluruh KL
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFYZANAZIR
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
Kulit manggis jadik isi manggis dgn VSL skincare.

Yang mana selalu berjemur kehangusan kulit..mehhh kasi peel semula okay!๐Ÿ˜ 1 normal VSL rm110 (for 1 month) ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜COD Seluruh KL
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFYZANAZIR
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
Terpegun betul tengok skin sis ni. Sangat2 lah berbeza berbanding dulu. Macam buat treatment mahal kan?
.
Padahal guna VSL jeee skin da kebabom. Skin bertambah cantik dan glowing. Tak payah keluar modal mahal2 lagi
.
.
Yang tak percaya tu sila lah cuba. Dah cuba terus jatuh cinta ๐Ÿ˜˜

#vslbeautycare
#vslbeautycarekl
#vslbeautycarepj
#vslbeautycaremurah
Terpegun betul tengok skin sis ni. Sangat2 lah berbeza berbanding dulu. Macam buat treatment mahal kan?
.
Padahal guna VSL jeee skin da kebabom. Skin bertambah cantik dan glowing. Tak payah keluar modal mahal2 lagi
.
.
Yang tak percaya tu sila lah cuba. Dah cuba terus jatuh cinta ๐Ÿ˜˜

#vslbeautycare
#vslbeautycarekl
#vslbeautycarepj
#vslbeautycaremurah
Terpegun betul tengok skin sis ni. Sangat2 lah berbeza berbanding dulu. Macam buat treatment mahal kan?
.
Padahal guna VSL jeee skin da kebabom. Skin bertambah cantik dan glowing. Tak payah keluar modal mahal2 lagi
.
.
Yang tak percaya tu sila lah cuba. Dah cuba terus jatuh cinta ๐Ÿ˜˜

#vslbeautycare
#vslbeautycarekl
#vslbeautycarepj
#vslbeautycaremurah
Terpegun betul tengok skin sis ni. Sangat2 lah berbeza berbanding dulu. Macam buat treatment mahal kan?
.
Padahal guna VSL jeee skin da kebabom. Skin bertambah cantik dan glowing. Tak payah keluar modal mahal2 lagi
.
.
Yang tak percaya tu sila lah cuba. Dah cuba terus jatuh cinta ๐Ÿ˜˜

#vslbeautycare
#vslbeautycarekl
#vslbeautycarepj
#vslbeautycaremurah
Terpegun betul tengok skin sis ni. Sangat2 lah berbeza berbanding dulu. Macam buat treatment mahal kan?
.
Padahal guna VSL jeee skin da kebabom. Skin bertambah cantik dan glowing. Tak payah keluar modal mahal2 lagi
.
.
Yang tak percaya tu sila lah cuba. Dah cuba terus jatuh cinta ๐Ÿ˜˜

#vslbeautycare
#vslbeautycarekl
#vslbeautycarepj
#vslbeautycaremurah
T E S T I M O N I. V S L. M I A.
Kalau dulu habis skin teruk dek akibat kesan parut jerawat yang begitu menggelapkan pandangannya. .
Alhamdulillah, jumpanya VSL BEAUTY CARE serta Mia agent yang begitu konsisten menjaganya, hadik kita dapat skin yang di idam-idamkan gituhhhh haha
.
Perlu tahu, VSL LOVER sekalian, hendaklah anda :
BERSABAR
KONSISTEN
MAINTAIN
Hasilnyaa takkan mengecewakan atau menghampakan disebaliknya senyuman berpanjangan ๐Ÿ’•
.
"GUIDE SAMPAI JADI"
jom whatsapp/ pm saya.. sy guide sampai jadi gebu Gebasssss.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ž
.
Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
.
๐Ÿ WALK IN SRI PENARA BANDAR SRI PERMAISURI .
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— KG BARU
๐Ÿš— SETAPAK ๐Ÿš— DANAU KOTA ๐Ÿš— MALURI
๐Ÿš— SUNGAI BESI ๐Ÿš— KUALA LUMPUR

#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARISHAHARRIS
#VSLBANDARSRIPERMAISURI
#VSLCHERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFARISHAHARRIS
#VSLAGENTSELANGOR
#VSLSETAPAK
#VSLDANAUKOTA
#VSLMALURI
#VSLSETAPAK
#VSLSUNGAIBESI
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
Testimoni by Vsl Beauty Care Fyza Nazir KL
.
VSL ๐Ÿ‘‰ skincare yang berbentuk rawatan,
biar sakit di awal,
bahagia di penghujungnya ๐Ÿ˜
Produk kami tidak merosakkan malah semakin dipakai semakin #jelitasepanjangusia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Vsl tak pernah mngecewakan ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Wlaupon menjalani process peeling,
Hasil nya kebabomm memuaskan ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Walau time peeling tu sakit pedih tapi result dia bikin diri sendri tak boleh move on dgn skin sendiriโคbuktinya
Yang berhenti takkan mengalami kulit yang teruk & menggerutu..
the real skin tidak akan effect โ€œrosakโ€..
.
Nak cantik dgn VSL ni senang je..
SABAR tu penting..MAINTAIN harus..BANYAK BERTANYA pun kena sbb tu ada yg GUIDE ๐Ÿ˜˜
.
Nah ini hasilnya berkat kalau you Sabar , Konsisten, Rajin , Maintain dengan VSL ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜
.
Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
.
๐Ÿ WALK IN SRI PENARA BANDAR SRI PERMAISURI .
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— KG BARU
๐Ÿš— SETAPAK ๐Ÿš— DANAU KOTA ๐Ÿš— MALURI
๐Ÿš— SUNGAI BESI ๐Ÿš— KUALA LUMPUR

#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARISHAHARRIS
#VSLBANDARSRIPERMAISURI
#VSLCHERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFARISHAHARRIS
#VSLAGENTSELANGOR
#VSLSETAPAK
#VSLDANAUKOTA
#VSLMALURI
#VSLSETAPAK
#VSLSUNGAIBESI
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
๐ŸŒน TESTIMONI GUIDED BY MAZNI๐ŸŒน
.
Tak kan nak tengok jerawat tu semakin membiak ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Siapa saja tidak pernah alami masalah JERAWAT๐Ÿ˜–
Boleh dikatakan semua kaum wanita dan lelaki
Alami benda yg sama kan๐Ÿค”
umur adik nie baru 16tahun dah pandai cari produk yg sesuai tok kulit muka dia sejak mengenali dan pakai VSL skin bertukar
Menjadi bidadari๐Ÿคช siapa je tak nak masalah
Jerawat terhapus dari muka kan๐Ÿค— makin
Disimpan makin menjadi-jadi ia membiak๐Ÿ˜ค
.
Si cantik comel ni hanya maintain dengan ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
SET ACNE RM110 โœ…
ANTI ANCE Rm36.00 โœ…
SCRUB RM45.00 โœ…
.
๐ŸŒธ See feedback positive dari si comel i
Dan sentiase follow ape yang ajar dan follow up skin untuk mendapatkan result yang lebih chingg chingg โœจ
.
Kalau korang alami masalah yg sama mcm
Customer kita ni ayohh ! Pakai VSL kita hapus
Masalah jerawat yg sering memberlenggu diri
Kita ni๐Ÿ˜˜
.
Siapa lagi nak syantikkk! Ajommm cepat sis guide. Direct whatapps sis okay. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ .
Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
.
๐Ÿ WALK IN SRI PENARA BANDAR SRI PERMAISURI .
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— KG BARU
๐Ÿš— SETAPAK ๐Ÿš— DANAU KOTA ๐Ÿš— MALURI
๐Ÿš— SUNGAI BESI ๐Ÿš— KUALA LUMPUR
.
#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARISHAHARRIS
#VSLBANDARSRIPERMAISURI
#VSLCHERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFARISHAHARRIS
#VSLAGENTSELANGOR
#VSLSETAPAK
#VSLDANAUKOTA
#VSLMALURI
#VSLSETAPAK
#VSLSUNGAIBESI
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
VSL ๐Ÿ‘‰ skincare yang berbentuk rawatan,
biar sakit di awal,
bahagia di penghujungnya ๐Ÿ˜
Produk kami tidak merosakkan malah semakin dipakai semakin #jelitasepanjangusia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Vsl tak pernah mngecewakan ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Wlaupon menjalani process peeling,
Hasil nya kebabomm memuaskan ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Walau time peeling tu sakit pedih tapi result dia bikin diri sendri tak boleh move on dgn skin sendiriโคbuktinya
Yang berhenti takkan mengalami kulit yang teruk & menggerutu..
the real skin tidak akan effect โ€œrosakโ€..
.
Nak cantik dgn VSL ni senang je..
SABAR tu penting..MAINTAIN harus..BANYAK BERTANYA pun kena sbb tu ada yg GUIDE ๐Ÿ˜˜
.
Nah ini hasilnya berkat kalau you Sabar , Konsisten, Rajin , Maintain dengan VSL ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜
TUNGGU APA LGI ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
.
๐Ÿ WALK IN SRI PENARA BANDAR SRI PERMAISURI .
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— KG BARU
๐Ÿš— SETAPAK ๐Ÿš— DANAU KOTA ๐Ÿš— MALURI
๐Ÿš— SUNGAI BESI ๐Ÿš— KUALA LUMPUR
.
#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARISHAHARRIS
#VSLBANDARSRIPERMAISURI
#VSLCHERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFARISHAHARRIS
#VSLAGENTSELANGOR
#VSLSETAPAK
#VSLDANAUKOTA
#VSLMALURI
#VSLSETAPAK
#VSLSUNGAIBESI
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
Magic of VSL๐Ÿ”ฎ
โ€ข
Yang mana skin pernah sunburn,
Kehangusan,Kegelapan ๐Ÿง•๐Ÿพ disebabkan aktiviti ditengah panas
โ€ข
Dont worry ๐Ÿค—
Vsl dapat memulihkan semula skin korang kepada yang asal ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
"Si kulit manggis dah jadi isi manggis"
โ€ข
Jom 2019 kita polish skin together ๐Ÿค—
โ€ข
Hye๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธnama kite ladyy nora Nak skin peloles , Bak kulit telur โค๏ธ ? Meh pm Kita akan guide uollsss sampai cun๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€ข
Sape mau skin yg cntik..
Guide yg terbaik blh cari Ladyy Nora ye๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ’‹ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธDealer VSL Beauty Care

http://www.wasap.my/60126706505 (ladyy nora) ๐ŸCOD KL & sekitarnya
๐Ÿ“ฎPosLaju seluruh Malaysia

#vslbeautycareLadyynora
#vslteamseriwangi
#vslbeautycaremaintain
#vslbeautycareKL
#sayapakaisayajual
#Vslbeautycare is the best ever skincare.. believe me ! ๐Ÿ’–

Buat pilihan yg tepat.. biar berhabisan hasilnya memuaskan.. jgn berhabisan tp hasilnya mengecewakan.. ๐Ÿคง

Looking for beauty consultant??? Ws me www.wasap.my/60176455900/nakcantikdenganvsl or my great agent yg berdekatan dgn kawasan anda.. kami akan membantu anda.. Pastikan agent sah #VSL.. jgn beli di tokoยฒ jamu yaa ๐Ÿ˜Œ

#vslbeautycareenienordin
#vslreadystock
#vslteamskl
#vslteamsenienordin
#vslteamsween
#VslAgentampang
#Vsldealerampang
#vslbeautycarekl
#agentampang
#dealerampang
#agentkl
#agentsahvsl
Selamat Pagi๐Ÿ˜˜
.
.
Free Consultation & Free Guidance
๐Ÿ“ž 011-33523716(Ain)
๐Ÿš˜COD KL DAN SELANGOR
๐Ÿ“ฎPos Seluruh Malaysia
.
.

#Vslbeautycarekl
#Vslbeautycarekeramat
#Vslbeautycarewangsamaju
#Vslbeautycaresetiawangsa
#Vslbeautycarebyainkl
#Vslbeautycare
#Vslbeautycarekedah
#Vslbeautycareperak
#Vslbeautycareperlis
#Vslbeautycarekelantan
#Vslbeautycarepahang
#Vslbeautycareuluklang
#Vslbeautycaremelawati
#Vslbeautycaresetapak
#Vslselangor
#Vslteamsween
#skincare
#cariagent
#caridropship
#beautyispain
#vslteamsain
#sayapakaisayajual
#like4likes
#followforfollowback
#vslkl
#vslperak
#vslsabah
#vslsarawak
#vslkedah
#vslpahang
Selamat Pagi๐Ÿ˜˜
.
.
Free Consultation & Free Guidance
๐Ÿ“ž 011-33523716(Ain)
๐Ÿš˜COD KL DAN SELANGOR
๐Ÿ“ฎPos Seluruh Malaysia
.
.

#Vslbeautycarekl
#Vslbeautycarekeramat
#Vslbeautycarewangsamaju
#Vslbeautycaresetiawangsa
#Vslbeautycarebyainkl
#Vslbeautycare
#Vslbeautycarekedah
#Vslbeautycareperak
#Vslbeautycareperlis
#Vslbeautycarekelantan
#Vslbeautycarepahang
#Vslbeautycareuluklang
#Vslbeautycaremelawati
#Vslbeautycaresetapak
#Vslselangor
#Vslteamsween
#skincare
#cariagent
#caridropship
#beautyispain
#vslteamsain
#sayapakaisayajual
#like4likes
#followforfollowback
#vslkl
#vslperak
#vslsabah
#vslsarawak
#vslkedah
#vslpahang
Sape yg takot pada peeling process tu boleh tengok pic sis kita ni buat motivasi. Dia boleh jadi cantik kenapa tidak korang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Khas untuk my lover customer sistur โค
Free Consultation ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ
Free Guidance ๐Ÿ™Œ
Free Gift ๐ŸŽ
.
Any inquiries do whatsapp me
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60172721982/
.
๐Ÿ WALK IN SRI PENARA BANDAR SRI PERMAISURI .
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— KG BARU
๐Ÿš— SETAPAK ๐Ÿš— DANAU KOTA ๐Ÿš— MALURI
๐Ÿš— SUNGAI BESI ๐Ÿš— KUALA LUMPUR
.
#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFARISHAHARRIS
#VSLBANDARSRIPERMAISURI
#VSLCHERAS
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFARISHAHARRIS
#VSLAGENTSELANGOR
#VSLSETAPAK
#VSLDANAUKOTA
#VSLMALURI
#VSLSETAPAK
#VSLSUNGAIBESI
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#POSTAGEEVERDAY
#POSTAGEALLMALAYSIA
#AGENTVSLNEEDED
T E S T I M O N I. V S L. M I A.

Kalau dulu habis skin teruk dek akibat kesan parut jerawat yang begitu menggelapkan pandangannya.
Alhamdulillah, jumpanya VSL BEAUTY CARE serta Mia agent yang begitu konsisten menjaganya, hadik kita dapat skin yang di idam-idamkan gituhhhh haha

Perlu tahu, VSL LOVER sekalian, hendaklah anda :
BERSABAR
KONSISTEN
MAINTAIN
Hasilnyaa takkan mengecewakan atau menghampakan disebaliknya senyuman berpanjangan ๐Ÿ’• "GUIDE SAMPAI JADI"
jom whatsapp/ pm saya.. sy guide sampai jadi gebu Gebasssss.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ž ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜COD Seluruh KL
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFYZANAZIR
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
Testimoni by Vsl Beauty Care Fyza Nazir KL

VSL ๐Ÿ‘‰ skincare yang berbentuk rawatan,
biar sakit di awal,
bahagia di penghujungnya ๐Ÿ˜
Produk kami tidak merosakkan malah semakin dipakai semakin #jelitasepanjangusia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Vsl tak pernah mngecewakan ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Wlaupon menjalani process peeling,
Hasil nya kebabomm memuaskan ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Walau time peeling tu sakit pedih tapi result dia bikin diri sendri tak boleh move on dgn skin sendiriโคbuktinya
Yang berhenti takkan mengalami kulit yang teruk & menggerutu..
the real skin tidak akan effect โ€œrosakโ€..
.
.
Nak cantik dgn VSL ni senang je..
SABAR tu penting..MAINTAIN harus..BANYAK BERTANYA pun kena sbb tu ada yg GUIDE ๐Ÿ˜˜
.
Nah ini hasilnya berkat kalau you Sabar , Konsisten, Rajin , Maintain dengan VSL ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜
.
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜COD Seluruh KL
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFYZANAZIR
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
Masih ingat lagi budak comel loteh nie ?? ( boleh slide tengok gambar before & peeling proses ) .
.
.
And now dah masuk 9 bulan penggunaan VSL ๐Ÿ˜‹๐Ÿ’ž
Orang kata โ€œ MAKIN LAMA PAKAI MAKIN CANTIK SKINNYA ๐Ÿ˜ WARNA KULIT PUN JADI SEKATA BALIK ๐Ÿ˜‹ โ€œ
Thank you sayang for the good feedback ๐Ÿ’ž
.
.
๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธโ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜ COD Disediakan
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ SELF PICKUP pun bole
๐Ÿ“ฎ POSTAGE All in Malaysia
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60182524045/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60182524045/hai!saya+nak+beli+VSL .
.
.
#Vslbeautycarelover #vslbeautycaredyaa #vslteamsdyaa #vslbeautycare
#guidenevergiveup
#trustedseller
#vslbeautycarekl #vslselayang #vslgombak
#vslteamsween #vslteamskl #vslkedah #vslperak #vslperlis #vslpenang #vslagentsetapak #vslkualalumpur #vslagentsrirampai #vslagentkeramat #vslagenttamanmelawati #vslagentampang #skincareroutine #skincare #skincaretips #skincareproducts #vslsetiawangsa #sayapakaisayajual #posseluruhmalaysia #codseluruhkl #agentvslneeded
USE VSL JADIKAN SKIN TAK SIHAT โ‰๏ธโ‰๏ธ ARE YOU SURE โ“โ“
.
.
Si bawang memang bijak mengata ,
Dan kami tak perlu membawang untuk membuktikan yang skincare kami bagus ๐Ÿ‘
Jangan mengata selagi korang sendiri belum pernah USE VSL dengan guide dan cara yang betul ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
.
Alhamdulillah semua pengguna VSL BEAUTYCARE
tersangat lah berpuas hati lepas kenal
APA ITU VSL โค๏ธ AFTER USE VSL ,
Tanpa makeup pun dah berseri serii siss๐Ÿ’ฆ
banding kan testimoni
SEBELUM dan SELEPAS sis kat bawah ni ๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธโ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜ COD Disediakan
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ SELF PICKUP pun bole
๐Ÿ“ฎ POSTAGE All in Malaysia
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60182524045/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60182524045/hai!saya+nak+beli+VSL .
.
.
#Vslbeautycarelover #vslbeautycaredyaa #vslteamsdyaa #vslbeautycare
#guidenevergiveup
#trustedseller
#vslbeautycarekl #vslselayang #vslgombak
#vslteamsween #vslteamskl #vslkedah #vslperak #vslperlis #vslpenang #vslagentsetapak #vslkualalumpur #vslagentsrirampai #vslagentkeramat #vslagenttamanmelawati #vslagentampang #skincareroutine #skincare #skincaretips #skincareproducts #vslsetiawangsa #sayapakaisayajual #posseluruhmalaysia #codseluruhkl #agentvslneeded
๐ŸŒน TESTIMONI GUIDED BY MAZNI๐ŸŒน

Tak kan nak tengok jerawat tu semakin membiak ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Siapa saja tidak pernah alami masalah JERAWAT๐Ÿ˜–
Boleh dikatakan semua kaum wanita dan lelaki
Alami benda yg sama kan๐Ÿค”
umur adik nie baru 16tahun dah pandai cari produk yg sesuai tok kulit muka dia sejak mengenali dan pakai VSL skin bertukar
Menjadi bidadari๐Ÿคช siapa je tak nak masalah
Jerawat terhapus dari muka kan๐Ÿค— makin
Disimpan makin menjadi-jadi ia membiak๐Ÿ˜ค

Si cantik comel ni hanya maintain dengan ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
SET ACNE RM110 โœ…
ANTI ANCE Rm36.00 โœ…
SCRUB RM45.00 โœ… ๐ŸŒธ See feedback positive dari si comel i
Dan sentiase follow ape yang ajar dan follow up skin untuk mendapatkan result yang lebih chingg chingg โœจ

Kalau korang alami masalah yg sama mcm
Customer kita ni ayohh ! Pakai VSL kita hapus
Masalah jerawat yg sering memberlenggu diri
Kita ni๐Ÿ˜˜

TUNGGU APA LGI ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
JOMM ORDER DGN FAZZ ๐Ÿ˜˜ โœ”๏ธFREE CONSULTATION
โœ”๏ธFREE GUIDANCE
โœ”๏ธFREE BEAUTY TIPS

AGENT SAH VSL BEAUTY CARE
direct whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿป https://linktr.ee/vslloversbyfazz
https://linktr.ee/vslloversbyfazz
Click โฉ watsap.me/send/60167773301/VSL
Click โฉ watsap.me/send/60167773301/VSL

COD ๐Ÿš—๐Ÿ’จ AREA SELANGOR, SUNGAI BULOH, DAMANSARA, ARA DAMANSARA, RAWANG, PUNCAK ALAM, SAUJANA UTAMA ,SHAH ALAM DAN YANG BERDEKATAN๐Ÿ’จ

POSTAGE ALL IN MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
WALK IN PUN OK ๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
GUIDE SAMPAI BIlA BIlA ๐ŸŒน

#vslloversbyfazz
#vslbeautycareuser
#vslbeautycarelover
#vsljelitasepanjangusia
#agentsahvslbeautycare
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycarekl
#vslteamween
#vslteamashiah
#coddisediakan
#postageseluruhmalaysia
๐ŸŒน TESTIMONI GUIDED BY MAZNI๐ŸŒน

Tak kan nak tengok jerawat tu semakin membiak ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Siapa saja tidak pernah alami masalah JERAWAT๐Ÿ˜–
Boleh dikatakan semua kaum wanita dan lelaki
Alami benda yg sama kan๐Ÿค”
umur adik nie baru 16tahun dah pandai cari produk yg sesuai tok kulit muka dia sejak mengenali dan pakai VSL skin bertukar
Menjadi bidadari๐Ÿคช siapa je tak nak masalah
Jerawat terhapus dari muka kan๐Ÿค— makin
Disimpan makin menjadi-jadi ia membiak๐Ÿ˜ค

Si cantik comel ni hanya maintain dengan ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
SET ACNE RM110 โœ…
ANTI ANCE Rm36.00 โœ…
SCRUB RM45.00 โœ… ๐ŸŒธ See feedback positive dari si comel i
Dan sentiase follow ape yang ajar dan follow up skin untuk mendapatkan result yang lebih chingg chingg โœจ

Kalau korang alami masalah yg sama mcm
Customer kita ni ayohh ! Pakai VSL kita hapus
Masalah jerawat yg sering memberlenggu diri
Kita ni๐Ÿ˜˜

Siapa lagi nak syantikkk! Ajommm cepat sis guide. Direct whatapps sis okay. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜COD Seluruh KL
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60126734716/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLGUIDEBYFYZANAZIR
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED
JENIS-JENIS SABUN VSL
Normal Soap. โ—ผ

Normal soap membersihkan muka, memberi lembapan & mengawal lembapan pada kulit, mencerahkan & menegangkan kulit muka. ๐ŸŒธ Sesuai Kulit Muka Normal, Kombinasi & Kering.
.
Acne Soap. ๐Ÿ”ถ

Ance Soap Membuang segala kotoran & minyak yg berlebihan dimuka, membantu menghapuskan jerawat. ๐ŸŒธ Sesuai Kulit Muka Berminyak & Kombinasi (Masalah Jerawat). Awak guna sabun hitam ke sabun oren?
Meh yg nak try vsl/topup barang boleh wasap;
www.wasap.my/60146427679
www.wasap.my/60146427679

#vslbeautycare
#vslbeautycareoriginal
#vslbeautycarebangsar
#vslbeautycarekl
#vslbeautycarekualalumpur
#vslbeautycarepantaidalam
#vslcodpantaidalam
#vslteamryns
#vslagentpantaidalam
#vslbeautycarehq
#vslbeautycarelover
#vslbeautycarelovers
#vslbeautycarenqz
#shitahq
VSL ๐Ÿ‘‰ skincare yang berbentuk rawatan,
biar sakit di awal,
bahagia di penghujungnya ๐Ÿ˜
Produk kami tidak merosakkan malah semakin dipakai semakin #jelitasepanjangusia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Vsl tak pernah mngecewakan ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Wlaupon menjalani process peeling,
Hasil nya kebabomm memuaskan ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Walau time peeling tu sakit pedih tapi result dia bikin diri sendri tak boleh move on dgn skin sendiriโคbuktinya
Yang berhenti takkan mengalami kulit yang teruk & menggerutu..
the real skin tidak akan effect โ€œrosakโ€..
.
.
Nak cantik dgn VSL ni senang je..
SABAR tu penting..MAINTAIN harus..BANYAK BERTANYA pun kena sbb tu ada yg GUIDE ๐Ÿ˜˜
.
Nah ini hasilnya berkat kalau you Sabar , Konsisten, Rajin , Maintain dengan VSL ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜ TUNGGU APA LGI ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
JOMM ORDER DGN FAZZ ๐Ÿ˜˜ โœ”๏ธFREE CONSULTATION
โœ”๏ธFREE GUIDANCE
โœ”๏ธFREE BEAUTY TIPS

AGENT SAH VSL BEAUTY CARE ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿ‘TRUSTED SELLER
๐Ÿš˜COD Seluruh KL setiap hari
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia ๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€Selfpickup
๐Ÿ“Walk in AMPANG POINT
SHOPPING CENTRE / RISDA JALAN AMPANG
.
.
๐Ÿš— BUKIT AMPANG
๐Ÿš— TESCO AMPANG
๐Ÿš— BUKIT BELACAN
๐Ÿš— PANDAN MEWAH
๐Ÿš— GOMBAK
๐Ÿš— KERAMAT
๐Ÿš— CHERAS
๐Ÿš— AMPANG
๐Ÿš— SETAPAK
๐Ÿš— WANGSAMAJU
๐Ÿš— DATARAN MERDEKA
๐Ÿš— SENTUL
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡

http://www.wasap.my/60134358338/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60134359338/hai!saya+nak+beli+VSL
.
.
#VSLAGENTAMPANG
#VSLAGENTCHERAS
#VSLBEAUTYCAREKL
#VSLTEAMFYZANAZIR
#VSLTEAMWEEN
#VSLAMPANGPOINT
#VSLTESCOAMPANG
#VSLTESCOCHERAS
#VSLBUKITBELACAN
#VSLBUKITAMPANG
#VSLAMPANG
#VSLKUALALUMPUR
#VSLCHERAS
#VSLGUIDEBYNATRAH
#JELITASEPANJANGUSIA
#SAYAPAKAISAYAJUAL
#AGENTVSLNEEDED

POSTAGE ALL IN MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
WALK IN PUN OK ๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
GUIDE SAMPAI BIlA BIlA ๐ŸŒน

#vslloversbynad
#vslbeautycareuser
#vslbeautycarelover
#vsljelitasepanjangusia
#agentsahvslbeautycare
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycarekl
#vslteamfyza
#vslteamashiah
#coddisediakan
#postageseluruhmalaysia
VSL ๐Ÿ‘‰ skincare yang berbentuk rawatan,
biar sakit di awal,
bahagia di penghujungnya ๐Ÿ˜
Produk kami tidak merosakkan malah semakin dipakai semakin #jelitasepanjangusia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Vsl tak pernah mngecewakan ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Wlaupon menjalani process peeling,
Hasil nya kebabomm memuaskan ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Walau time peeling tu sakit pedih tapi result dia bikin diri sendri tak boleh move on dgn skin sendiriโคbuktinya
Yang berhenti takkan mengalami kulit yang teruk & menggerutu..
the real skin tidak akan effect โ€œrosakโ€..
.
.
Nak cantik dgn VSL ni senang je..
SABAR tu penting..MAINTAIN harus..BANYAK BERTANYA pun kena sbb tu ada yg GUIDE ๐Ÿ˜˜
.
Nah ini hasilnya berkat kalau you Sabar , Konsisten, Rajin , Maintain dengan VSL ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜ TUNGGU APA LGI ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
JOMM ORDER DGN FAZZ ๐Ÿ˜˜ โœ”๏ธFREE CONSULTATION
โœ”๏ธFREE GUIDANCE
โœ”๏ธFREE BEAUTY TIPS

AGENT SAH VSL BEAUTY CARE
direct whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿป https://linktr.ee/vslloversbyfazz
https://linktr.ee/vslloversbyfazz
Click โฉ watsap.me/send/60167773301/VSL
Click โฉ watsap.me/send/60167773301/VSL

COD ๐Ÿš—๐Ÿ’จ AREA SELANGOR, SUNGAI BULOH, DAMANSARA, ARA DAMANSARA, RAWANG, PUNCAK ALAM, SAUJANA UTAMA ,SHAH ALAM DAN YANG BERDEKATAN๐Ÿ’จ

POSTAGE ALL IN MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
WALK IN PUN OK ๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
GUIDE SAMPAI BIlA BIlA ๐ŸŒน

#vslloversbyfazz
#vslbeautycareuser
#vslbeautycarelover
#vsljelitasepanjangusia
#agentsahvslbeautycare
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycarekl
#vslteamween
#vslteamashiah
#coddisediakan
#postageseluruhmalaysia
Proses peeling yang semua takutkan โค
Tapi hasil yang semua org mahukan ๐Ÿ˜œ
.
Nak cantik, harus berkorban sikit sistur ๐Ÿ™
Bukan utk zara ๐Ÿ™†
Tapi untuk diri u sendiri sistur ๐Ÿ™ˆ
.
So, tunggu apa lagi โ“โ“
Orang lain dah berlumba lumba untuk dapatkan skin idaman โœ…
Awak bila lagi โ“โ“
.
Mencari skincare terbaik ๐Ÿ™‹
Mencari service terbaik & free consultant ๐Ÿ™‹
Mahukan guide yang terbaik ๐Ÿ™‹
Mari zara bantu uolls ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ
Dari A to Z zara akan ajar uolls ๐Ÿ’ƒ
.
Jom letopsss & Cantikkk berjemaah๐ŸŒผ
๐Ÿ’• Guide sampai Cantikk ๐Ÿ’•
.
Khas untuk customer kesayangan zaraโค
Free Consultation
Free Guidance
.
๐Ÿ“ฒ 014 9744413
CLINK LINK DI PROFILE
.
โ€œGuide Never Give Up"
โœ”๏ธ Sy pakai
โœ”๏ธ Sy jual
โœ”๏ธ Sy guide
..
๐Ÿ™‹VslbeautycareAgent
๐Ÿš˜COD Disediakan
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia.
..
COD : KL & Selangor ๐Ÿš—
SELF PICK UP : WANGSA MAJU๐Ÿ›
WHATSAPP : 014-9744413
#vslbeautycarezaranee
#vslbeautycarekl
#vslbeautycare
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycarepahang
#vslbeautymelaka
#vslbeautycarepd
#vslbeautycareterengganu
#vslbeautycarekedah
#vslbeauytycarepenang
#vslbeautycareperak
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarelovers
#jelitasepanjangusia
#sayagunasayajual
Jom pakai serum Vitc and scrub vsl ni..
Best sangat2 taw
Sebab ayu konsisten dua ni untuk bantu skin๐Ÿ’–

Ni lah rahsia skin now bukan rahsia lagi๐Ÿ™ˆ
#vslbeautycare
#vslbeautycareoriginal
#vslbeautycarebangsar
#vslbeautycarekl
#vslbeautycarekualalumpur
#vslbeautycarepantaidalam
#vslcodpantaidalam
#vslteamryns
#vslagentpantaidalam
#vslbeautycarehq
#vslbeautycarelover
#vslbeautycarelovers
#vslbeautycarenqz
#shitahq
Si pengguna & penjual #Vslbeautycare
Almost 2tahun lebih..๐Ÿ’– Rutin harianku kini dah tak perlu lagi risau ,
Nak ambil masa lama untk bersiap makeup
tebal tebal untuk cover parut jerawat segala.
.
Nak cari foundation yg sesuai untk tone skin,
Kerja siang malam everyday โฐ
Sampai tak ada time langsong untk
Pergi shopping makeup ๐Ÿ˜…
.
Tapi sejak jumpa #Vsl hati sis banyak happy ๐Ÿ˜
Sbb #Vsl macam macam hadoo, bukan sahaja skincare malahan, set kelengkapan penjagaan luar dalam wanita pon hadooo.. .
#Vslbeuatycare
#Vslbeautycarekl
#Vslguidenevergiveup
#vslteamfarahalyna
#vslteamseriwangi
#vslipoh
#vslperak
Si pengguna & penjual #Vslbeautycare
Almost 2tahun lebih..๐Ÿ’– Rutin harianku kini dah tak perlu lagi risau ,
Nak ambil masa lama untk bersiap makeup
tebal tebal untuk cover parut jerawat segala.
.
Nak cari foundation yg sesuai untk tone skin,
Kerja siang malam everyday โฐ
Sampai tak ada time langsong untk
Pergi shopping makeup ๐Ÿ˜…
.
Tapi sejak jumpa #Vsl hati sis banyak happy ๐Ÿ˜
Sbb #Vsl macam macam hadoo, bukan sahaja skincare malahan, set kelengkapan penjagaan luar dalam wanita pon hadooo.. .
#Vslbeuatycare
#Vslbeautycarekl
#Vslguidenevergiveup
#vslteamfarahalyna
#vslteamseriwangi
#vslipoh
#vslperak
Si pengguna & penjual #Vslbeautycare
Almost 2tahun lebih..๐Ÿ’– Rutin harianku kini dah tak perlu lagi risau ,
Nak ambil masa lama untk bersiap makeup
tebal tebal untuk cover parut jerawat segala.
.
Nak cari foundation yg sesuai untk tone skin,
Kerja siang malam everyday โฐ
Sampai tak ada time langsong untk
Pergi shopping makeup ๐Ÿ˜…
.
Tapi sejak jumpa #Vsl hati sis banyak happy ๐Ÿ˜
Sbb #Vsl macam macam hadoo, bukan sahaja skincare malahan, set kelengkapan penjagaan luar dalam wanita pon hadooo.. .
#Vslbeuatycare
#Vslbeautycarekl
#Vslguidenevergiveup
#vslteamfarahalyna
#vslteamseriwangi
#vslipoh
#vslperak
Sape yg takot pada peeling process tu boleh tengok pic sis kita ni buat motivasi. Dia boleh jadi cantik kenapa tidak korang ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜ COD Disediakan
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ SELF PICKUP pun bole
๐Ÿ“ฎ POSTAGE All in Malaysia
.
. โœ”๏ธSy pakai
โœ”๏ธ Sy jual
โœ”๏ธ Sy guide
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/0177669283/saya+nak+vsl
.
.
#vslbeautycarekl #vslkl #vslaradamansara
#Vslbeautycareselangor #vslslselangor #vsltamanmedan #vslsrimanja #vslbeautycaretamanmedan #vslbeautycaresrimanja #vslpetalingjaya #vslpj #vslbangsar #vslbeautycarebangsar #vslpantaidalam #vslbeautycarepantaidalam
#vslbeautycaredamansara #vsldamansara
#vslkotadamansara #vslbeautycarekotadamansara
#vslbeautycarekelanajaya #vslkelanajaya
#vslbeautycarepuchong#vslpuchong
#vslbeautycaresubangjaya #vslsubangjaya
#vslbeautycaresunway #vslsunway
#vslbeautycareshahalam #vslshahalam
#vslbeautycare
Well done IBUKKK AINAAAAAA . Tak sia sia harungi perit getir proses peeling selama 2minggu ๐Ÿ˜ฌ
.
.
And nie hasilnya sangat wooowww !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ Hope maintain cantik sampaii beranakk 4 5 ๐Ÿ˜‚
Siapa lagi nak cantik before RAYA tahun nie ??
.
.
๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธโ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜ COD Disediakan
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ SELF PICKUP pun bole
๐Ÿ“ฎ POSTAGE All in Malaysia
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60182524045/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60182524045/hai!saya+nak+beli+VSL .
.
.
#Vslbeautycarelover #vslbeautycaredyaa #vslteamsdyaa #vslbeautycare
#guidenevergiveup
#trustedseller
#vslbeautycarekl #vslselayang #vslgombak
#vslteamsween #vslteamskl #vslkedah #vslperak #vslperlis #vslpenang #vslagentsetapak #vslkualalumpur #vslagentsrirampai #vslagentkeramat #vslagenttamanmelawati #vslagentampang #skincareroutine #skincare #skincaretips #skincareproducts #vslsetiawangsa #sayapakaisayajual #posseluruhmalaysia #codseluruhkl #agentvslneeded
Dia punya kilat tuuu pehhhh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ VSL BEAUTY CARE DEALER NAS HAMIMA๐Ÿ’• https://wa.me/60177669283text=HiNakVsl โœ”๏ธ Sy pakai
โœ”๏ธ Sy jual
โœ”๏ธ Sy guide ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ™€๏ธVslbeautycare
๐Ÿš˜COD Disediakan
๐Ÿ“ฎPostage All over Malaysia

#vslbeautycarekl #vslkl #vslaradamansara
#Vslbeautycareselangor #vslselangor #vsltamanmedan #vslsrimanja #vslbeautycaretamanmedan #vslbeautycaresrimanja #vslpetalingjaya #vslpj #vslbangsar #vslbeautycarebangsar #vslpantaidalam #vslbeautycarepantaidalam
#vslbeautycaredamansara #vsldamansara
#vslkotadamansara #vslbeautycarekotadamansara
#vslbeautycarekelanajaya #vslkelanajaya
#vslbeautycarepuchong #vslpuchong
#vslbeautycaresubangjaya #vslsubangjaya
#vslbeautycaresunway #vslsunway
#vslbeautycareshahalam #vslshahalam
#vslbeautycare
Vsl Foundation๐Ÿ’Ž

Tuk Makeup yg lagi CUN.
Speacial tuk yg suka โœ…Makeup nipis,
โœ…Glowing โœ…Pinkish Effect. โœ…tekstur yg sgt ringan
โœ…Wangi semerbak๐ŸŒน

Rich masih pakai yg packing lama sebab sgt jimat & tahan lama.

Peach colour.

Grab yours ๐Ÿฅฐ ๐Ÿ‘‡
Hye RICH here,
Agent SAH Vsl Beauty Care Kuala Lumpur. โœ…Fast Result
๐Ÿ‘ฉ๐ŸผPage- Vsl Beauty Care RICH
๐Ÿ“ฒFB & Insta- Norrye yusuf / Rich Norrye ๐Ÿ“ฆReady Stock
๐Ÿ“ฎPostage All in Malaysia.

https://api.whatsapp.com/send?phone=60123727677&text=RichAgentVSL ๐Ÿš—COD Disediakan
KL/ Ampang /Ulu klang / Ukay perdana / Taman Melawati / Titiwangsa/ keramat/ Setiawangsa/ Wangsa Maju/ setapak/Dan lain2.๐Ÿ˜Š #vslbeautycarerich #vslbeautycareagentrich
#vslbeautycarekl #vslperlis #vsllangkawi #vslbeautycareukayperdana
#vslbeautycarehuluklang #vslbeuatycareampang #vslbeautycarekeramat #vslbeautycaresetapak #vslbeautycarewangsamaju #vslbeautycaresetiawangsa #vslbeuatycaretitiwangsa #vslbeuatycareperlis #vslbeautycarekedah
#sayapakaisayajual
Selamat malam
.
.
Free Consultation & Free Guidance
๐Ÿ“ž 011-33523716(Ain)
๐Ÿš˜COD KL DAN SELANGOR
๐Ÿ“ฎPos Seluruh Malaysia
.
.

#Vslbeautycarekl
#Vslbeautycarekeramat
#Vslbeautycarewangsamaju
#Vslbeautycaresetiawangsa
#Vslbeautycarebyainkl
#Vslbeautycare
#Vslbeautycarekedah
#Vslbeautycareperak
#Vslbeautycareperlis
#Vslbeautycarekelantan
#Vslbeautycarepahang
#Vslbeautycareuluklang
#Vslbeautycaremelawati
#Vslbeautycaresetapak
#Vslselangor
#Vslteamsween
#skincare
#cariagent
#caridropship
#beautyispain
#vslteamsain
#sayapakaisayajual
#like4likes
#followforfollowback
#vslkl
#vslperak
#vslsabah
#vslsarawak
#vslkedah
#vslpahang
Selamat malam
.
.
Free Consultation & Free Guidance
๐Ÿ“ž 011-33523716(Ain)
๐Ÿš˜COD KL DAN SELANGOR
๐Ÿ“ฎPos Seluruh Malaysia
.
.

#Vslbeautycarekl
#Vslbeautycarekeramat
#Vslbeautycarewangsamaju
#Vslbeautycaresetiawangsa
#Vslbeautycarebyainkl
#Vslbeautycare
#Vslbeautycarekedah
#Vslbeautycareperak
#Vslbeautycareperlis
#Vslbeautycarekelantan
#Vslbeautycarepahang
#Vslbeautycareuluklang
#Vslbeautycaremelawati
#Vslbeautycaresetapak
#Vslselangor
#Vslteamsween
#skincare
#cariagent
#caridropship
#beautyispain
#vslteamsain
#sayapakaisayajual
#like4likes
#followforfollowback
#vslkl
#vslperak
#vslsabah
#vslsarawak
#vslkedah
#vslpahang
Bila kau setia bersama VSL ๐Ÿ˜ฑ
.
.
sabar ketika diburukkan ,
dikata penuh negatif & dibandingkan ,
vsl masih tetap menolong mereka yang mengalami masalah skin yang ..
.
.
SENSITIVE โœ…
JERAWAT โœ…
KUSAM โœ…
Whatsapp sis sekarang๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธโ™€๏ธVslbeautycareAgent
๐Ÿš˜ COD Disediakan
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ SELF PICKUP pun bole
๐Ÿ“ฎ POSTAGE All in Malaysia
.
.
VSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธVSL BEAUTY CARE โ€ผ๏ธ
Berminat..? terus klik link๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60182524045/hai!saya+nak+beli+VSL
http://www.wasap.my/60182524045/hai!saya+nak+beli+VSL .
.
.
#Vslbeautycarelover #vslbeautycaredyaa #vslteamsdyaa #vslbeautycare
#guidenevergiveup
#trustedseller
#vslbeautycarekl #vslselayang #vslgombak
#vslteamsween #vslteamskl #vslkedah #vslperak #vslperlis #vslpenang #vslagentsetapak #vslkualalumpur #vslagentsrirampai #vslagentkeramat #vslagenttamanmelawati #vslagentampang #skincareroutine #skincare #skincaretips #skincareproducts #vslsetiawangsa #sayapakaisayajual #posseluruhmalaysia #codseluruhkl #agentvslneeded
Alhamdulillah rezeki hari ini.. Malam ni semua selfpickup je dekat rumah sis..๐Ÿฅฐ
.
.
Siapa yang baru nak cuba dan tambah stock boleh ws sis sekarang.. Esok sis ada cod..๐Ÿ˜˜
.
.
Nak skin syantik kalau tunggu-tunggu lambat la syantik.. Jangan takut melabur duit tapi hasil dia cengini๐Ÿ‘..
.
.
Free Consultation & Free Guidance
๐Ÿ“ž 011-33523716(Ain)
๐Ÿš˜COD KL DAN SELANGOR
๐Ÿ“ฎPos Seluruh Malaysia
.
.

#Vslbeautycarekl
#Vslbeautycarekeramat
#Vslbeautycarewangsamaju
#Vslbeautycaresetiawangsa
#Vslbeautycarebyainkl
#Vslbeautycare
#Vslbeautycarekedah
#Vslbeautycareperak
#Vslbeautycareperlis
#Vslbeautycarekelantan
#Vslbeautycarepahang
#Vslbeautycareuluklang
#Vslbeautycaremelawati
#Vslbeautycaresetapak
#Vslselangor
#Vslteamsween
#skincare
#cariagent
#caridropship
#beautyispain
#vslteamsain
#sayapakaisayajual
#like4likes
#followforfollowback
#vslkl
#vslperak
#vslsabah
#vslsarawak
#vslkedah
#vslpahang

Time1 - helps you find photos and related hashtags from social media.