#penangankamasakti

PERHATIAN lelaki-lelaki di luar sana. Akhirnya sampai juga ke Malaysia sebuah supplement yang diformulasi khas untuk lelaki.
.
Apa yang special sangat Kama Sakti ni? Apa khasiat dia?
.
🎯 Ereksi Lebih Kuat
🎯 Stabilkan Testosterone
🎯 Fokus Minda Tinggi
🎯 Pengawalan Ejakulasi
🎯 Merangsangkan Libido
🎯 Mengawal Jantung
🎯 Menyuburkan Sperma
🎯 Mengurangkan Toksin
🎯 Membersihkan Arteri
🎯 Meningkatkan Stamina
🎯 Melancarkan Darah
🎯 Adaptogen Effect
.
KAMA SAKTI BATIN
Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki. 🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi
.
🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul)
💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut
☢️ Tiada bahan Kimia
🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126)
🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda
.
SEKOTAK (20 sachet)
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
YOU MAKAN I RASA. YOU TIKAM I BAHAGIA
.
Di sebabkan ramai yg tanya . I upload jugak laa .. INI LAH RUPA JELLY STICK KAMASAKTIBATIN. 1 kotak ada 20 stick .Kama Sakti rasa dia sedap, tak rasa pun kelat 9 herba tu
.
Dia lebih rasa kepada
ingredient lain.. madu, kurma, delima, halia & ekstrak cocoa. Boleh makan macam tu je
.
Mkn 1 kali pagi . Tgh start enjin tuh boleh laa hisap ni . Dan 1 kali malam se elok nya sebelum mkn nasi . Dan byk kn minum air masak . Biasa nya regular customer kami next oder tu daa mkn 1 hari 1 stick .
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti
#YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
Penangan KAMASAKTI..bukan omong kosong tapi berisi. Awak makan saya rasa
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk abang suka adik pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
MASALAH APA YANG ANDA TAK NAK SELESAIKAN?? 😎
✔👉Pembesaran zakar dari segi panjang dan ukur lilit .
✔👉Tahan lebih lama .
✔👉Zakar keras ke tahap 100% .
✔👉Peningkatan dalam penghasilan testosteron .
✔👉Hubungan seksual yang tahan lama .
✔👉Kualiti orgasme yang lebih baik .
✔👉Peningkatan peredaran darah di dalam pembuluh zakar .
✔👉Menormalkan fungsi seksual
.
.
Semua nak kan? Ruginya kalau tak dapatkan Kama Sakti. Semua penyelesaian tu anda boleh dapat dengan Kama Sakti Batin 😇😇😇
.
.
KELEBIHAN KAMA SAKTI BATIN DARIPADA PRODUCT LAIN
✅ Kami mempunyai 3 sijil Lab Test. Menunjukkan produk kami 100% natural dan bebas bahan merbahaya seperti tadalafil & sildenafil.
Kami guarantee 100% selamat untuk makan Kama Sakti.
.
.
✅ Kama Sakti Batin dalam bentuk Jelly Stick, bukan pil. Kadar resapan khasiat pil hanya 20%. Kalau dalam bentuk liquid, 98%. Jadi badan tuan dapat serap lebih khasiat drpd Kama Sakti.
.
.
✅ Kami menggunakan hanya ramuan grade A, iaitu 9 herba & 5 super-foods daripada 7 negara yang berbeza.
.
.
✅ Kama Sakti Batin adalah hasil Research & Development bersama 3 orang pakar. Iaitu pakar urologist, pakar pemakanan & Pakar perubatan traditional Cina.
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
GANTENG..MANTOP!!! KAMA SAKTI 100% SELAMAT! 😎
.
. 💪 SUPPLEMENT LENGKAP YANG DIPERLUKAN SETIAP LELAKI
.
Kama Sakti™ mengandungi 57 jenis nutrien yang penting untuk lelaki.
.
.
Apa yang pastinya menjadi dambaan setiap lelaki:
✅ Sentiasa bertenaga untuk beribadat dan mencari nafkah sekeluarga ✅ Fokus minda yang tinggi supaya bijak membuat keputusan
✅ Mampu tahan lama & ereksi kuat supaya boleh memuaskan isteri
✅ Boleh memiliki zuriat untuk penyambung waris keluarga dan keturunan .
.
Kama Sakti terhasil dari penyelidikan kami selama 2 tahun, kami telah menjumpai formula untuk menghasilkan SATU supplement yang lengkap untuk lelaki.
.
Pastinya rasa yang sedap serta selamat untuk diamalkan. 😋
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
Ada 5 kehebatan KAMASAKTI. Apa dia?. Cubalah rasakan sendiri
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
Jangan biarkan kehidupan diselubungi misteri
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
Ada 5 kehebatan KAMASAKTI. Apa dia?. Cubalah rasakan sendiri
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
Jangan biarkan kehidupan diselubungi misteri
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
To DIZB Lovers :- Inner beauty means outer beauty. Be good..do good. You will feel good.💝
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
Happy Saturday DIZB lovers. May today will be your great day. Inshaa Allah
.
Do come to our store and we will served you better
. 📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
3 hari sekali atau 3 kali sehari..auummm. mana nak 😀
.
Customer ni berpuas hati dengan hasil yang diberikan Kama Sakti. Rasa bertenaga dan sexual derive pun makin tinggi 😍
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#l
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
Macam-macam masalah kelelakian...Sekarang, no more bro! .
.
Sebab Kama Sakti dah selesaikan masalah
✅ Tak tahan lama
✅ Ereksi tak kuat
✅ Sperma tak subur
✅ Eh Macam-macam lagi.
.
Jom selamatkan rumah tangga kita.
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
.
3 hari sekali atau 3 kali sehari..auummm. mana nak 😀
.
Customer ni berpuas hati dengan hasil yang diberikan Kama Sakti. Rasa bertenaga dan sexual derive pun makin tinggi 😍
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
.
.
Macam-macam masalah kelelakian...Sekarang, no more bro! .
.
Sebab Kama Sakti dah selesaikan masalah
✅ Tak tahan lama
✅ Ereksi tak kuat
✅ Sperma tak subur
✅ Eh Macam-macam lagi.
.
Jom selamatkan rumah tangga kita.
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.
#dizb
#dizblovers
#deirasziebeauty
#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
.
Selamat pagi. Kamasakti lebih beraksi.
.
Kamasakti akan bersakti..wasap kami untuk adik suka abang pun suka tau
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.

#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
Salam 2019 gais...inilah lelaki sebenar.
.
Meh wasap sis utk keteramgan
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
DE IRAS ZIE BEAUTY
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.

#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
📈KENAPA KAMA SAKTI PRODUK LELAKI NO.1 PALING SELAMAT DIAMALKAN? .
.
Kami faham benda pertama yang menjadi kerisauan tentang produk lelaki adalah "SELAMAT KE TAK?"
.
.
Kami berani cakap, Kama Sakti™ adalah produk lelaki NO. 1 PALING SELAMAT sebab:
✅ KKM
Kama Sakti™ diklasifikasikan bawah Foods & Drugs Interphase dalam KKM atas nombor (200117/12/126)
. ✅ LAB TEST
Kama Sakti™ telah melalui DUA Lab Analysis Test untuk membuktikan ia bebas bahan berbahaya
. ✅ R&D
Kami mengambil lebih dari 2 tahun untuk proses R&D bersama pakar-pakar Pemakanan, Urologist & Perubatan tradisional untuk betul-betul memahami tentang ramuan yang bagus dan effektif.
. ✅ NO SIDE EFFECT
Tak kisah lah sakit apa pun, dos yang kami tetapkan mengikuti FDA Standard Daily Dose. .
.
Nak dapatkan Kama Sakti Batin?
.
Wasap kami utk keterangan lanjut
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.

#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
MASALAH APA YANG ANDA TAK NAK SELESAIKAN?? 😎
✔👉Pembesaran zakar dari segi panjang dan ukur lilit .
✔👉Tahan lebih lama .
✔👉Zakar keras ke tahap 100% .
✔👉Peningkatan dalam penghasilan testosteron .
✔👉Hubungan seksual yang tahan lama .
✔👉Kualiti orgasme yang lebih baik .
✔👉Peningkatan peredaran darah di dalam pembuluh zakar .
✔👉Menormalkan fungsi seksual
.
.
Semua nak kan? Ruginya kalau tak dapatkan Kama Sakti. Semua penyelesaian tu anda boleh dapat dengan Kama Sakti Batin 😇😇😇
.
.
KELEBIHAN KAMA SAKTI BATIN DARIPADA PRODUCT LAIN
✅ Kami mempunyai 3 sijil Lab Test. Menunjukkan produk kami 100% natural dan bebas bahan merbahaya seperti tadalafil & sildenafil.
Kami guarantee 100% selamat untuk makan Kama Sakti.
.
.
✅ Kama Sakti Batin dalam bentuk Jelly Stick, bukan pil. Kadar resapan khasiat pil hanya 20%. Kalau dalam bentuk liquid, 98%. Jadi badan tuan dapat serap lebih khasiat drpd Kama Sakti.
.
.
✅ Kami menggunakan hanya ramuan grade A, iaitu 9 herba & 5 super-foods daripada 7 negara yang berbeza.
.
.
✅ Kama Sakti Batin adalah hasil Research & Development bersama 3 orang pakar. Iaitu pakar urologist, pakar pemakanan & Pakar perubatan traditional Cina.
.
Wasap kami untuk keterangan lanjut
.
📱013-3456250 Cik Wan
📱010-2262304 Cik Sue
.
Walk in boutique kami
Lot 1-13, Tingkat 1 Pusat Transformasi Bandar (UTC) Selangor @ Anggerik Mall, No. 5, Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor
.

#kamasakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti
#MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
#kamasaktioriginal
#lelaki
#lelakigagah
#kamasaktishahalam
#kamasaktimalaysia
#kamasaktiselangor
#kamasaktiputrajaya
#kamasaktikualalumpur
KAMA SAKTI BATIN
Jelly stick gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara diformulasi khas untuk meningkatkan kesihatan seksual lelaki. .
.
______________________________________________
🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi
🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul) 💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut ☢ Tiada bahan Kimia 🎖 Produk diklasifikasikan bawah FDI di KKM (200117/12/126) 🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda
dan bersedia untuk berehat. Masa bangun tidur, badan akan rasa segar dan tak lesu. Dan banyak lagi keadaan dalam kehidupan seharian
.
.
___________________

Nak order? Jom whatsapp:
📲 011-25561112
📲 011-25561112
📲 011-25561112
.
Or DM us directly..
.
‼️READY STOCK
‼️100% ORIGINAL
‼️OPEN BORONG
.
.
💯 JAMINAN PULANGAN WANG JIKA TERBUKTI BARANG DITERIMA TIRUAN!
.
.
#PenanganKamaSakti #kamamaxmalaysia #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #kasiterangkat #kamasaktimurah #kamamax #kamamaxmalaysia #kamamaxmurah
MASALAH APA YANG ANDA TAK NAK SELESAIKAN?? 😎
✔👉Pembesaran zakar dari segi panjang dan ukur lilit .
✔👉Tahan lebih lama .
✔👉Zakar keras ke tahap 100% .
✔👉Peningkatan dalam penghasilan testosteron .
✔👉Hubungan seksual yang tahan lama .
✔👉Kualiti orgasme yang lebih baik .
✔👉Peningkatan peredaran darah di dalam pembuluh zakar .
✔👉Menormalkan fungsi seksual
.
.
Semua nak kan? Ruginya kalau tak dapatkan Kama Sakti. Semua penyelesaian tu anda boleh dapat dengan Kama Sakti Batin 😇😇😇
.
.
KELEBIHAN KAMA SAKTI BATIN DARIPADA PRODUCT LAIN
✅ Kami mempunyai 3 sijil Lab Test. Menunjukkan produk kami 100% natural dan bebas bahan merbahaya seperti tadalafil & sildenafil.
Kami guarantee 100% selamat untuk makan Kama Sakti.
.
.
✅ Kama Sakti Batin dalam bentuk Jelly Stick, bukan pil. Kadar resapan khasiat pil hanya 20%. Kalau dalam bentuk liquid, 98%. Jadi badan tuan dapat serap lebih khasiat drpd Kama Sakti.
.
.
✅ Kami menggunakan hanya ramuan grade A, iaitu 9 herba & 5 super-foods daripada 7 negara yang berbeza.
.
.
✅ Kama Sakti Batin adalah hasil Research & Development bersama 3 orang pakar. Iaitu pakar urologist, pakar pemakanan & Pakar perubatan traditional Cina.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO UNTUK DAPATKAN KAMA SAKTI 🚻
📱+60123388083
💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
______________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
📈KENAPA KAMA SAKTI PRODUK LELAKI NO.1 PALING SELAMAT DIAMALKAN? .
.
Kami faham benda pertama yang menjadi kerisauan tentang produk lelaki adalah "SELAMAT KE TAK?"
.
.
Kami berani cakap, Kama Sakti™ adalah produk lelaki NO. 1 PALING SELAMAT sebab:
✅ KKM
Kama Sakti™ diklasifikasikan bawah Foods & Drugs Interphase dalam KKM atas nombor (200117/12/126)
. ✅ LAB TEST
Kama Sakti™ telah melalui DUA Lab Analysis Test untuk membuktikan ia bebas bahan berbahaya
. ✅ R&D
Kami mengambil lebih dari 2 tahun untuk proses R&D bersama pakar-pakar Pemakanan, Urologist & Perubatan tradisional untuk betul-betul memahami tentang ramuan yang bagus dan effektif.
. ✅ NO SIDE EFFECT
Tak kisah lah sakit apa pun, dos yang kami tetapkan mengikuti FDA Standard Daily Dose. .
.
Nak dapatkan Kama Sakti Batin?
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
DIKENALI SEBAGAI "VIAGRA AMAZON"
.
🌱 Sering dirujuk sebagai "Viagra Amazon", Muira Puama (yang bermaksud Kayu Kuat) adalah sejenis pokok kecil berasal dari hutan hujan Amazon, Brazil. Ia telah lama digunakan untuk pelbagai tujuan perubatan oleh orang-orang asli. Salah satu nama lain bagi pokok ini adalah Erection Root (Akar Ereksi). Nama itu sendiri telah menunjukan reputasi besar herba ini sebagai penambah seksual lelaki
.
Kebaikan Muira Puama:
.
✅ Ia mempunyai kebolehan untuk mengembangkan corpus cavernosa zakar, membolehkan zakar untuk membesar dengan darah lebih daripada ereksi normal.
✅ Secara tradisi kulit dan akar herba ini telah digunakan oleh suku kaum asli Brazil untuk penyakit sendi, masalah saraf, gastrousus, influenza dan kelesuan seksual.
✅ Meningkatkan daya keinginan seksual
✅ Membantu kesuburan lelaki
✅ Meningkat tenaga dan stamina seksual
✅ Adaptogen (membantu tindak balas terhadap tekanan secara sihat) .
.

Muira Puama adalah salah satu ramuan utama Kama Sakti
.
.
__________________________________________

KAMA SAKTI BATIN adalah
Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki.
__________________________________________
🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi
🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul)
💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut
☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya
🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126)
🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda
.
Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang!
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃 📱 +60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG: kamasaktihq

__________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
BELUM HABIS 1KOTAK, BINI DAH TERKEJUT 😱
.
.
Ini baik nii. Bukan calang-calang bahan dalam Kama Sakti Batin ni. Memang berkesan untuk apa juga masalah kelelakian anda.
.
.
Untuk kesan yang lebih ummpphh, jangan lupa banyakkan minum air ya. 😎
.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa - #regrann
1. TIRAM 🐚
Tiram kaya dengan zink mineral dan vitamin B6, kedua-duanya adalah penting untuk testosteron, hormon kejantanan yang tanpanya anda akan mati pucuk dan hilang nafsu seks.
.
.
2. BAYAM 🌱
Mengandungi kandungan zat besi yang bagus untuk menambah ukuran zakar anda. . .
.
3. SALMON 🐟
Omega-3 asid lemak dalam ikan membuat darah kurang melekit, meningkatkan aliran darah ke zakar anda 😃
.
.
4. PISANG 🍌
Lelaki sejati mempunyai jantung yang sihat, jadi makan pisang untuk potassium, yang mana bagus untuk jantung dan peredaran darah anda ☑️
.
.
.
5. BAWANG 🌺
Allicin fitokimia dalam bawang dan bawang putih menipiskan darah dan meningkatkan peredaran darah anda, serta menjadikannya kurang cenderung untuk beku dan menyumbat. Tapi jangan lupa jaga bau badan dan mulut ya ! 😄
.
.
Jangan lupa dapatkan supplement kamasakti. .
Diformulasi dengan pelbagai bahan terbaik untuk zakar anda. Antaranya Maca, Muira Puama, Epimedium, Panax Ginseng dan Tongkat Ali. .
Rasa yang sedap serta selamat untuk diamalkan. Klik link whatsapp di bio untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_______________________________________
#PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
Herba butea superba yang juga dikenali sebagai Red Kwao Krua ditemui di kawasan bukit di Thailand. Butea superba digunakan oleh lelaki bagi membantu meningkatkan kekerapan ereksi seperti meningkatkan ketegangan zakar.
.
.
Kelebihan dan kebaikan:
✅Memperlancarkan dan meningkatkan peredaran darah pada organ seksual lelaki.
✅Meningkatkan produksi hormon dalam tubuh
✅Menyediakan nutrisi yang penting bagi pertumbuhan alat kelamin lelaki
✅Membantu lelaki yang mempunyai masalah ‘Erectiledysfunction’ (ED) atau mati pucuk.
✅Meningkatkan prestasi kegiatan seksual lelaki.
.
.
Hanya bahan-bahan terbaik yang kami bawakan untuk anda 😍 Jom order Kama Sakti Batin sekarang! 😙
.
.
Rasa yang sedap serta selamat untuk diamalkan.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
LEBIH GEMUK BILA TEGANG 😋
.
Feedback customer yang kami dapat memang mengujakan. Yang dah pernah order confirm repeat punya 👍👍
.
.
KELEBIHAN KAMA SAKTI BATIN DARIPADA PRODUCT LAIN
✅ Kami mempunyai 3 sijil Lab Test. Menunjukkan produk kami 100% natural dan bebas bahan merbahaya seperti tadalafil & sildenafil.
Kami guarantee 100% selamat untuk makan Kama Sakti.
.
.
✅ Kama Sakti Batin dalam bentuk Jelly Stick, bukan pil. Kadar resapan khasiat pil hanya 20%. Kalau dalam bentuk liquid, 98%. Jadi badan tuan dapat serap lebih khasiat drpd Kama Sakti.
.
.
✅ Kami menggunakan hanya ramuan grade A, iaitu 9 herba & 5 super-foods daripada 7 negara yang berbeza.
.
.
✅ Kama Sakti Batin adalah hasil Research & Development bersama 3 orang pakar. Iaitu pakar urologist, pakar pemakanan & Pakar perubatan traditional Cina.
. .
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa - #regrann
📈KENAPA KAMA SAKTI PRODUK LELAKI NO.1 PALING SELAMAT DIAMALKAN? .
.
Kami faham benda pertama yang menjadi kerisauan tentang produk lelaki adalah "SELAMAT KE TAK?"
.
.
Kami berani cakap, Kama Sakti™ adalah produk lelaki NO. 1 PALING SELAMAT sebab:
✅ KKM
Kama Sakti™ diklasifikasikan bawah Foods & Drugs Interphase dalam KKM atas nombor (200117/12/126)
. ✅ LAB TEST
Kama Sakti™ telah melalui DUA Lab Analysis Test untuk membuktikan ia bebas bahan berbahaya
. ✅ R&D
Kami mengambil lebih dari 2 tahun untuk proses R&D bersama pakar-pakar Pemakanan, Urologist & Perubatan tradisional untuk betul-betul memahami tentang ramuan yang bagus dan effektif.
. ✅ NO SIDE EFFECT
Tak kisah lah sakit apa pun, dos yang kami tetapkan mengikuti FDA Standard Daily Dose. .
.
Nak dapatkan Kama Sakti Batin?
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
10 TAHUN IKHTIAR ZURIAT, ALHAMDULILLAH AKHIRNYA ISTERI MENGANDUNG
.
.
Berkat kesabaran, semua ni anugerah Allah. Kama Sakti hanyalah asbab sahaja.
.
.
Kama Sakti bukan ubat kuat, tapi supliment yang terkandung bahan-bahan yang sangat bagus untuk pelbagai masalah kelelakian.
.
.
Masalah lambat dapat zuriat macam bro ni? Ikhtiarlah dengan Kama Sakti. Mana nak tahu ada rezeki ☺
.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
@Regran_ed from @kamamaxkamasaktimalaysia - Perghhh tak menahan. Tak putus dua kali sehari tuu. 😱😱😱
.
.
Pasal naik terpacak ke atas ke depan ke mana tu, aduhh malu pulak kita nak cerita 😂
.
.
.
Penangan Kama Sakti memang thorbaikkk 👍👍👍👍
.
Janganlah lambat lambat buat pilihan bang.
.
.
Klik link whatsapp di bio untuk dapatkan Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60132624791
______________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti #melayuseksi #modelmelayu #kisahrumahtangga #suamiisteri #ubatkuat #pengantin #ubattahanlama #modelseksi #kedaisuamiisteri #gambiremas #abangsado #awekseksi #puaskanisteri #kedaisuamiisteri #vitaminlelaki #makanankesihatan
@Regran_ed from @kamamaxkamasaktimalaysia - LEBIH GEMUK BILA TEGANG 😋
.
Feedback customer yang kami dapat memang mengujakan. Yang dah pernah order confirm repeat punya 👍👍
.
.
KELEBIHAN KAMA SAKTI BATIN DARIPADA PRODUCT LAIN
.
✅ Kami mempunyai 3 sijil Lab Test. Menunjukkan produk kami 100% natural dan bebas bahan merbahaya seperti tadalafil & sildenafil.
Kami guarantee 100% selamat untuk makan Kama Sakti.
.
.
✅ Kama Sakti Batin dalam bentuk Jelly Stick, bukan pil. Kadar resapan khasiat pil hanya 20%. Kalau dalam bentuk liquid, 98%. Jadi badan tuan dapat serap lebih khasiat drpd Kama Sakti.
.
.
✅ Kami menggunakan hanya ramuan grade A, iaitu 9 herba & 5 super-foods daripada 7 negara yang berbeza.
.
.
✅ Kama Sakti Batin adalah hasil Research & Development bersama 3 orang pakar. Iaitu pakar urologist, pakar pemakanan & Pakar perubatan traditional Cina.
. .
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60132624791
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #melayuseksi #modelmelayu #kisahrumahtangga #suamiisteri #ubatkuat #pengantin #ubattahanlama #modelseksi #kedaisuamiisteri #gambiremas #abangsado #awekseksi #puaskanisteri
KELEBIHAN KAMA SAKTI BATIN DARIPADA PRODUK LAIN
. ✅ Kami mempunyai 3 sijil Lab Test. Menunjukkan produk kami 100% natural dan bebas bahan berbahaya seperti tadalafil & sildenafil. Kami guarantee 100% selamat untuk makan Kama Sakti. 👍
.
.
✅ Kama Sakti Batin dalam bentuk Jelly Stick, BUKAN PIL. Kadar resapan khasiat pil hanya 20% berbanding dalam bentuk liquid iaitu 98%. Jadi badan anda dapat serap lebih khasiat drpd Kama Sakti. 😊
.
.
✅ Kami menggunakan hanya ramuan grade A, iaitu 9 herba & 5 Super-foods daripada 7 negara yang berbeza. 😎
.
.
✅ Kama Sakti Batin adalah hasil Research & Development bersama 3 orang pakar. Iaitu Pakar Urologist, Pakar Pemakanan & Pakar Perubatan Traditional Cina.
.
.
Tak perlu anda nak risaukan lagi 😊😊😊
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO UNTUK DAPATKAN KAMA SAKTI 🚻
📱+60123388083
💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
______________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
YOU SAVE MY MARRIAGE! 😍
.
.
Wahh dah macam doktor love pulak kita. Alhamdulillah customer happy.
.
.
Mana tak nya, dulu hubungan dengan wife hambar je. Macam-macam masalah kelelakian dia ada. Sekarang, no more bro! .
.
Sebab Kama Sakti dah selesaikan masalah
✅ Tak tahan lama
✅ Ereksi tak kuat
✅ Sperma tak subur
✅ Eh Macam-macam lagi.
.
.
Jom selamatkan rumah tangga bro.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
KURMA SUMBER UTAMA UNTUK JANA TENAGA .
.
Selain daripada bahan seperti delima, maca dan catuaba, kurma juga salah satu bahan yang bagus yang kami gunakan di dalam Kama Sakti Batin 😊
.
.
Kurma mengandungi nutrisi yang bermanfaat untuk tubuh. Ia mengandungi 80% gula, selebihnya terdiri daripada protein, lemak dan bahan mineral termasuk zat besi, magnesium dan asid folat.
.
.
Kelebihan dan kebaikan kurma:
✅Kaya dengan serat yang mencegah penyerapan kolesterol LDL dalam usus.
✅Kurma bermanfaat melancarkan sistem pencernaan dan mencegah sembelit.
✅Kurma mengandungi antioksidan (tannin) yang bersifat anti-jangkitan , anti-inflamasi dan anti-hemoragik.
✅Kurma adalah sumber vitamin A yang baik untuk mata.
✅Kalium dalam kurma adalah komponen penting yang membantu mengawal denyutan jantung dan tekanan darah.
✅Mencerdaskan minda.
.
.
Jadi dah tak sabar nak dapatkan Kama Sakti Batin? 😁
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
📈KENAPA KAMA SAKTI PRODUK LELAKI NO.1 PALING SELAMAT DIAMALKAN? .
.
Kami faham benda pertama yang menjadi kerisauan tentang produk lelaki adalah "SELAMAT KE TAK?"
.
.
Kami berani cakap, Kama Sakti™ adalah produk lelaki NO. 1 PALING SELAMAT sebab:
✅ KKM
Kama Sakti™ diklasifikasikan bawah Foods & Drugs Interphase dalam KKM atas nombor (200117/12/126)
. ✅ LAB TEST
Kama Sakti™ telah melalui DUA Lab Analysis Test untuk membuktikan ia bebas bahan berbahaya
. ✅ R&D
Kami mengambil lebih dari 2 tahun untuk proses R&D bersama pakar-pakar Pemakanan, Urologist & Perubatan tradisional untuk betul-betul memahami tentang ramuan yang bagus dan effektif.
. ✅ NO SIDE EFFECT
Tak kisah lah sakit apa pun, dos yang kami tetapkan mengikuti FDA Standard Daily Dose. .
.
Nak dapatkan Kama Sakti Batin?
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
FUHH. DAH LAMA TAK RASA FRESH MACAMNI. SETIAP PAGI TERPACAK 😋😋
.
.
Terbaiklah Kama Sakti. Ikut macam apa yang kami sarankan, confirm tak mengecewakan.
.
.
Ramuan terbaik yang kami sediakan dalam Kama Sakti Batin untuk pelbagai masalah kelelakian yang anda hadapi.
.
.
Antara kesan lain yang anda akan terima:
1️⃣ Anda boleh tahan lama
2️⃣ Anda stamina tinggi tak penat-penat
3️⃣ Anda boleh on 2nd, 3rd round takde hal
4️⃣ Anda focus tinggi, keras all the way
5️⃣ Anda penting kan dia, tak penting kan diri sendiri.
.
.
.
Dah ready nak cuba Kama Sakti? 😍
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
EKSTRAK CATUABA BANTU PEMBESARAN ZAKAR
.
.
Ekstrak Catuaba (Erythroxylum Catuaba) adalah sejenis tumbuhan herba afrodisiak yang berasal dari Brazil. Tumbuhan ini hanya di dapati di kawasan hutan Lembah Amazon Brazil.
.
.
Kelebihan dan kebaikan:
🔥Dapat menggalakkan pembesaran & menguatkan zakar lelaki.
🔥Melambatkan ejakulasi pada setiap hubungan kelamin lelaki.
🔥Meningkatkan keupayaan seks.
🔥Meningkatkan metabolisma supaya lebih kuat, sihat & bertenaga.
🔥Mengimbangkan hormon dalam tubuh manusia & menggalakkan rembesan hormon lelaki (testosteron).
.
.
Tak perlu susah-susah nak cari mana nak dapatkan Catuaba ni. Sebab dalam Kama Sakti Batin memang dah lengkap semuanya 😍

DAH CUBA, TAK PUAS HATI? AMBIK BALIK DUIT!
🗣 YES! Betul! Kami akan pulangkan SEMUA duit anda kalau anda tak puas hati dgn result!
.
.
Amalkan 2 kotak untuk 60 hari & ikut panduan kami. YES! Mmg kami confident anda akan puas hati dengan hasil Kama Sakti!
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
Selamat Berhujung Minggu 😊
.
.
Jangan lupa grab promo bulan Mac tau. Beli 1 kotak pun dah dapat free ebook 😍
.
.
✅ 1 kotak RM111 - FREE EBOOK (Belum termasuk postage)
✅ 2 kotak RM222 sahaja - FREE POSTAGE + FREE EBOOK 😍
.
.
WHATSAPP KAMI SEKARANG UNTUK DAPATKAN KAMASAKTI 🚻
📱+60123388083 (link whatsapp di bio)
💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
______________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
LEBIH GEMUK BILA TEGANG 😋
.
Feedback customer yang kami dapat memang mengujakan. Yang dah pernah order confirm repeat punya 👍👍
.
.
KELEBIHAN KAMA SAKTI BATIN DARIPADA PRODUCT LAIN
✅ Kami mempunyai 3 sijil Lab Test. Menunjukkan produk kami 100% natural dan bebas bahan merbahaya seperti tadalafil & sildenafil.
Kami guarantee 100% selamat untuk makan Kama Sakti.
.
.
✅ Kama Sakti Batin dalam bentuk Jelly Stick, bukan pil. Kadar resapan khasiat pil hanya 20%. Kalau dalam bentuk liquid, 98%. Jadi badan tuan dapat serap lebih khasiat drpd Kama Sakti.
.
.
✅ Kami menggunakan hanya ramuan grade A, iaitu 9 herba & 5 super-foods daripada 7 negara yang berbeza.
.
.
✅ Kama Sakti Batin adalah hasil Research & Development bersama 3 orang pakar. Iaitu pakar urologist, pakar pemakanan & Pakar perubatan traditional Cina.
. .
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa - #regrann
KEBAIKAN HALIA DALAM KAMA SAKTI 😎
.
.
Ada 3 jenis halia iaitu
1. Halia putih besar
- Memiliki saiz yang agak besar dan menggembung
.
2. Halia putih kecil
- Memiliki bentuk agak datar dan sedikit menggembung
.
3. Halia merah (halia bara)
- Berwarna merah tetapi ukurannya lebih kecil dari halia putih kecil.
.
.
Halia memiliki rasa pedas kerana mengandungi sebatian ketone yang dikenali sebagai Zingeron.
.
.
Jangan tak percaya. Walaupun halia biasa digunakan untuk bahan masakan dan rempah ratus, tapi halia juga ada 1001 manfaat lain untuk kesihatan dalaman lelaki. .
.
Kelebihan dan kebaikan Halia:
✅Melancarkan aliran darah serta membantu mengelakkan kesejukan, demam dan peluh berlebihan.
✅Membantu pencernaan dengan meningkatkan penyerapan makanan dan mengelakkan sakit perut.
✅Mengurangkan keradangan.
✅Membantu mengurangkan risiko strok dengan menghalang lemak berkumpul pada arteri.
✅Mengurangkan jangkitan bakteria dalam perut dan membantu melegakan batuk serta gatal tekak.
.
.
Walaupun dalam Kama Sakti ada halia, tapi bila telan jelly dalam sachet tu memang tak terasa pun rasa halia tu. Sebab Kama Sakti ada banyak lagi campuran bahan-bahan lain yang bagus untuk kesihatan lelaki.
.
.
Rasanya yang sedap serta dijamin selamat untuk diamalkan.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
MASALAH APA YANG ANDA TAK NAK SELESAIKAN?? 😎
✔👉Pembesaran zakar dari segi panjang dan ukur lilit .
✔👉Tahan lebih lama .
✔👉Zakar keras ke tahap 100% .
✔👉Peningkatan dalam penghasilan testosteron .
✔👉Hubungan seksual yang tahan lama .
✔👉Kualiti orgasme yang lebih baik .
✔👉Peningkatan peredaran darah di dalam pembuluh zakar .
✔👉Menormalkan fungsi seksual
.
.
Semua nak kan? Ruginya kalau tak dapatkan Kama Sakti. Semua penyelesaian tu anda boleh dapat dengan Kama Sakti Batin 😇😇😇
.
.
KELEBIHAN KAMA SAKTI BATIN DARIPADA PRODUCT LAIN
✅ Kami mempunyai 3 sijil Lab Test. Menunjukkan produk kami 100% natural dan bebas bahan merbahaya seperti tadalafil & sildenafil.
Kami guarantee 100% selamat untuk makan Kama Sakti.
.
.
✅ Kama Sakti Batin dalam bentuk Jelly Stick, bukan pil. Kadar resapan khasiat pil hanya 20%. Kalau dalam bentuk liquid, 98%. Jadi badan tuan dapat serap lebih khasiat drpd Kama Sakti.
.
.
✅ Kami menggunakan hanya ramuan grade A, iaitu 9 herba & 5 super-foods daripada 7 negara yang berbeza.
.
.
✅ Kama Sakti Batin adalah hasil Research & Development bersama 3 orang pakar. Iaitu pakar urologist, pakar pemakanan & Pakar perubatan traditional Cina.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO UNTUK DAPATKAN KAMA SAKTI 🚻
📱+60123388083
💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
______________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
SENJATA JADI MAKIN GEMUK DAN TEGANG 😎
.
.
Kama Sakti Batin ada banyak ramuan khas yang elok untuk kesihatan lelaki. Antaranya adalah Muira Puama. .
.
Muira Puama adalah bahan yang mampu mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama Zakar) dan membolehkan lebih darah masuk dan bertahan dalamnya supaya ereksi lebih besar dan kuat dari normal.
.
.
Itu yang jadikan zakar dia makin gemuk tuuu 😍😍 Malam ni malam minggu. Apa lagi, jom dapatkan Kama Sakti sekarang! .
.
Rasa yang sedap serta selamat untuk diamalkan.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
📈KENAPA KAMA SAKTI PRODUK LELAKI NO.1 PALING SELAMAT DIAMALKAN? .
.
Kami faham benda pertama yang menjadi kerisauan tentang produk lelaki adalah "SELAMAT KE TAK?"
.
.
Kami berani cakap, Kama Sakti™ adalah produk lelaki NO. 1 PALING SELAMAT sebab:
✅ KKM
Kama Sakti™ diklasifikasikan bawah Foods & Drugs Interphase dalam KKM atas nombor (200117/12/126)
. ✅ LAB TEST
Kama Sakti™ telah melalui DUA Lab Analysis Test untuk membuktikan ia bebas bahan berbahaya
. ✅ R&D
Kami mengambil lebih dari 2 tahun untuk proses R&D bersama pakar-pakar Pemakanan, Urologist & Perubatan tradisional untuk betul-betul memahami tentang ramuan yang bagus dan effektif.
. ✅ NO SIDE EFFECT
Tak kisah lah sakit apa pun, dos yang kami tetapkan mengikuti FDA Standard Daily Dose. .
.
Nak dapatkan Kama Sakti Batin?
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
📈KENAPA KAMA SAKTI PRODUK LELAKI NO.1 PALING SELAMAT DIAMALKAN? .
.
Kami faham benda pertama yang menjadi kerisauan tentang produk lelaki adalah "SELAMAT KE TAK?"
.
.
Kami berani cakap, Kama Sakti™ adalah produk lelaki NO. 1 PALING SELAMAT sebab:
✅ KKM
Kama Sakti™ diklasifikasikan bawah Foods & Drugs Interphase dalam KKM atas nombor (200117/12/126)
. ✅ LAB TEST
Kama Sakti™ telah melalui DUA Lab Analysis Test untuk membuktikan ia bebas bahan berbahaya
. ✅ R&D
Kami mengambil lebih dari 2 tahun untuk proses R&D bersama pakar-pakar Pemakanan, Urologist & Perubatan tradisional untuk betul-betul memahami tentang ramuan yang bagus dan effektif.
. ✅ NO SIDE EFFECT
Tak kisah lah sakit apa pun, dos yang kami tetapkan mengikuti FDA Standard Daily Dose. .
.
Nak dapatkan Kama Sakti Batin?
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
..
LEPAS AMALKAN KAMASAKTI,ALHAMDULILLAH,SEMAKIN SIHAT..!
..
SUPLEMEN PALING LENGKAP UNTUK LELAKI DALAM SATU👍🏼👍🏼👍🏼
..
Nak Order..?? Klik Link Di BIO😊
.
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching
#kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas
#rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
..
______________________________________
Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱
.
.
Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️
..
1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk .
2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar
.
3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras
__________________________________________
..
KAMA SAKTI BATIN adalah
Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki.
__________________________________________
🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi
🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul)
💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut
☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya
🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126)
🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda
.
Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang!
.
Nak Order..?? Klik Link Di BIO😊
.
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching
#kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas
#rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
..
______________________________________
Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱
.
.
Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️
..
1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk .
2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar
.
3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras
__________________________________________
..
KAMA SAKTI BATIN adalah
Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki.
__________________________________________
🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi
🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul)
💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut
☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya
🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126)
🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda
.
Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang!
.
Nak Order..?? Klik Link Di BIO😊
.
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching
#kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas
#rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
'DULU 3HARI SEKALI, SEKARANG 3KALI SEHARI BRO' 😲
.
.
Customer ni berpuas hati dengan hasil yang diberikan Kama Sakti. Rasa bertenaga dan sexual derive pun makin tinggi 😍
.
.
Anda yg dah lama kawin, memang patut amalkan KAMA SAKTI BATIN ni. Sebab tak sedar kadang-kadang keinginan tu makin berkurangan.
.
.
Jom cuba Kama Sakti. Rasa yang sedap serta selamat untuk diamalkan.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
Herba butea superba yang juga dikenali sebagai Red Kwao Krua ditemui di kawasan bukit di Thailand. Butea superba digunakan oleh lelaki bagi membantu meningkatkan kekerapan ereksi seperti meningkatkan ketegangan zakar.
.
.
Kelebihan dan kebaikan:
✅Memperlancarkan dan meningkatkan peredaran darah pada organ seksual lelaki.
✅Meningkatkan produksi hormon dalam tubuh
✅Menyediakan nutrisi yang penting bagi pertumbuhan alat kelamin lelaki
✅Membantu lelaki yang mempunyai masalah ‘Erectiledysfunction’ (ED) atau mati pucuk.
✅Meningkatkan prestasi kegiatan seksual lelaki.
.
.
Hanya bahan-bahan terbaik yang kami bawakan untuk anda 😍 Jom order Kama Sakti Batin sekarang! 😙
.
.
Rasa yang sedap serta selamat untuk diamalkan.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
KEBAIKAN HALIA DALAM KAMA SAKTI 😎
.
.
Ada 3 jenis halia iaitu
1. Halia putih besar
- Memiliki saiz yang agak besar dan menggembung
.
2. Halia putih kecil
- Memiliki bentuk agak datar dan sedikit menggembung
.
3. Halia merah (halia bara)
- Berwarna merah tetapi ukurannya lebih kecil dari halia putih kecil.
.
.
Halia memiliki rasa pedas kerana mengandungi sebatian ketone yang dikenali sebagai Zingeron.
.
.
Jangan tak percaya. Walaupun halia biasa digunakan untuk bahan masakan dan rempah ratus, tapi halia juga ada 1001 manfaat lain untuk kesihatan dalaman lelaki. .
.
Kelebihan dan kebaikan Halia:
✅Melancarkan aliran darah serta membantu mengelakkan kesejukan, demam dan peluh berlebihan.
✅Membantu pencernaan dengan meningkatkan penyerapan makanan dan mengelakkan sakit perut.
✅Mengurangkan keradangan.
✅Membantu mengurangkan risiko strok dengan menghalang lemak berkumpul pada arteri.
✅Mengurangkan jangkitan bakteria dalam perut dan membantu melegakan batuk serta gatal tekak.
.
.
Walaupun dalam Kama Sakti ada halia, tapi bila telan jelly dalam sachet tu memang tak terasa pun rasa halia tu. Sebab Kama Sakti ada banyak lagi campuran bahan-bahan lain yang bagus untuk kesihatan lelaki.
.
.
Rasanya yang sedap serta dijamin selamat untuk diamalkan.
.
.
Harga retail BND40 tapi sekarang *HARGA PROMO SATU KOTAK BND38* . Kalau beli *DUA KOTAK BND75 dapat free delivery + free ebook*🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️
*PROMO HANYA BULAN INI SAHAJA*
-
Untuk menempah atau detail lanjut sila click link di bawah!🔨🔨
www.wasapku.com/+6738255114
www.wasapku.com/+6738255114
www.wasapku.com/+6738255114
-
WEBSITE www.kamasakti.com
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
#Repost @kamasaktihq
・・・
Assalamualaikum / Salam Sejahtera 😎
.
Malam ni jom kita tengok sikit apa bahan-bahan yang terkandung dalam Kama Sakti ni 😍
.
.
1. Delima
2. Catuaba
3. Maca
4. Butea Superba
5. Ashwagandh
6. Epimedium
7. Panax Ginseng
8. Tongkat Ali
9. Kurma
10. Halia
11. Muira Puama
12. Tribulus Terrestris
.
.
Setiap satu bahan di atas semua ada fungsi dan kelebihan masing-masing untuk menyelesaikan masalah kelelakian anda semua 💪🏻
.
.
Mana tak nya, Kama Sakti Batin ni hasil R&D bersama 3 orang Pakar Urologist, Pakar Pemakanan & Pakar perubatan Traditional Cina.
.
.
Wowww. Nak tahu apa fungsi setiap satu bahan ni? Tunggu info selanjutnya dari kami 😎😎
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+6738255114 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
BANGUN PAGI KERASSS JE 😋😋
.
.
Hehe. Jom dengar apa feedback customer ni.
.
.
Bro ni kerja 6hari seminggu. Lepas amalkan Kama Sakti 1pagi dan 1malam, bangun pagi keras lain macam 😍. Kerja pun rasa mudah nak focus, bertenaga dan bersemangat. 💪💪
.
.
Kama Sakti bukan sekadar untuk batin semata-mata, tapi bagus untuk serba serbi dalam kehidupan. Buat kita makin focus dan bertenaga untuk perbaiki kualiti kehidupan. ☺
.
.
Jom grab Kama Sakti sekarang. .
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
.
.
Harga retail BND40 tapi sekarang *HARGA PROMO SATU KOTAK BND38* . Kalau beli *DUA KOTAK BND75 dapat free delivery + free ebook*🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️
*PROMO HANYA BULAN INI SAHAJA*
-
Untuk menempah atau detail lanjut sila click link di bawah!🔨🔨
www.wasapku.com/+6738255114
www.wasapku.com/+6738255114
www.wasapku.com/+6738255114
-
WEBSITE www.kamasakti.com

_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
SEBENARNYA SAYA MEMANG TAK PERCAYA!
.
.
Itu kata sorang customer ni yang dah pernah cuba Kama Sakti Batin. Lepas dah cuba, memang dapat banyak beza. Belum pun habis 1 kotak 😍
.
.
Dia punya ingredients semua memang betul-betul bagus. Siap request masuk pasaran Indonesia lagi tuu. 😄😄
.
.
Jom dapatkan 1 Kama Sakti Batin.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
Apa tu Tribulus Terrestris? 😎
.
.
Tribulus terrestris atau dipanggil “Puncture Vine” ialah tumbuhan yang berfungsi memperbaiki seksual manusia. Kajian klinikal menunjukkan herba ini mampu menguatkan kesihatan fungsi libido manusia kepada normal.
.
.
Kelebihan dan kebaikan:
🔥Meningkatkan daya seksual lelaki.
🔥Merangsang hormon testosterone.
🔥Melancarkan peredaran darah.
🔥Meningkatkan pertumbuhan dan perkembangan otot.
🔥Mencegah barah prostat bagi lelaki.
🔥Membaiki sistem imunisasi serta meningkatkan daya tahan badan.
🔥Membakar lemak dalam badan, mencegah barah dan virus selsema.
🔥Mencegah kecing manis dan meningkatkan fungsi hati.
.
.
Semestinya bahan baik ni ada dalam Kama Sakti. Jom dapatkan Kama Sakti sekarang 😊
.
.
Rasa yang sedap serta selamat untuk diamalkan.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
KAMA SAKTI 100% SELAMAT! 😎
.
. 💪 SUPPLEMENT LENGKAP YANG DIPERLUKAN SETIAP LELAKI
.
Kama Sakti™ mengandungi 57 jenis nutrien yang penting untuk lelaki.
.
.
Apa yang pastinya menjadi dambaan setiap lelaki:
✅ Sentiasa bertenaga untuk beribadat dan mencari nafkah sekeluarga ✅ Fokus minda yang tinggi supaya bijak membuat keputusan
✅ Mampu tahan lama & ereksi kuat supaya boleh memuaskan isteri
✅ Boleh memiliki zuriat untuk penyambung waris keluarga dan keturunan .
.
Kama Sakti terhasil dari penyelidikan kami selama 2 tahun, kami telah menjumpai formula untuk menghasilkan SATU supplement yang lengkap untuk lelaki.
.
.
Kami tak suka cakap banyak, nak info lebih, boleh tengok di website kami. .
.
Pastinya rasa yang sedap serta selamat untuk diamalkan. 😋
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
WOWWW
'Wife pun cakap berbeza' 😱
.
.
Kan dah cakap, orang yang cuba Kama Sakti ni mesti berpuas hati.😍
.
.
Kenapa nak tunggu-tunggu lagi? Kama Sakti ada 60 hari Program Bebas Risiko. Jom try 1-2 kotak 😁
.
.
LINK WHATSAPP DI BIO. Rasa yang sedap serta selamat untuk diamalkan. Klik link untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
📈KENAPA KAMA SAKTI PRODUK LELAKI NO.1 PALING SELAMAT DIAMALKAN? .
.
Kami faham benda pertama yang menjadi kerisauan tentang produk lelaki adalah "SELAMAT KE TAK?"
.
.
Kami berani cakap, Kama Sakti™ adalah produk lelaki NO. 1 PALING SELAMAT sebab:
✅ KKM
Kama Sakti™ diklasifikasikan bawah Foods & Drugs Interphase dalam KKM atas nombor (200117/12/126)
. ✅ LAB TEST
Kama Sakti™ telah melalui DUA Lab Analysis Test untuk membuktikan ia bebas bahan berbahaya
. ✅ R&D
Kami mengambil lebih dari 2 tahun untuk proses R&D bersama pakar-pakar Pemakanan, Urologist & Perubatan tradisional untuk betul-betul memahami tentang ramuan yang bagus dan effektif.
. ✅ NO SIDE EFFECT
Tak kisah lah sakit apa pun, dos yang kami tetapkan mengikuti FDA Standard Daily Dose. .
.
Nak dapatkan Kama Sakti Batin?
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60198281220
💻 www.kamasakti.com
IG @kamasakti_lgboilhq
Wc id lgboil_kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
..
Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses.
______________________________________
Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱
.
.
Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️
..
1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk .
2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar
.
3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras
__________________________________________
..
KAMA SAKTI BATIN adalah
Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki.
__________________________________________
🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi
🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul)
💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut
☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya
🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126)
🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda
.
Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang!
.
.
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching
#kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas
#rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
..
Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses.
______________________________________
Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱
.
.
Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️
..
1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk .
2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar
.
3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras
__________________________________________
..
KAMA SAKTI BATIN adalah
Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki.
__________________________________________
🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi
🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul)
💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut
☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya
🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126)
🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda
.
Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang!
.
.
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching
#kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas
#rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
..
Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses.
______________________________________
Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱
.
.
Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️
..
1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk .
2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar
.
3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras
__________________________________________
..
KAMA SAKTI BATIN adalah
Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki.
__________________________________________
🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi
🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul)
💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut
☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya
🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126)
🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda
.
Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang!
.
.
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching
#kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas
#rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
Selamat Pagi Jumaat. Amacam malam tadi, perform well tak? 🙊
.
.
Kalau belum betul-betul perform, kenapa tak dapatkan Tongkat Ali?
.
.
Eurycoma Longifolia (biasanya dipanggil Tongkat Ali atau Pasak Bumi) adalah tumbuhan berbunga dalam keluarga Simaroubaceae yang berasal dari Indonesia, Malaysia, dan sebahagian kecilnya Thailand, Vietnam dan Laos. Herba ini digunakan secara tradisional sebagai ubat semula jadi oleh lelaki untuk meningkatkan libido, prestasi seksual dan untuk merawat mati pucuk.
.
.
Kelebihan dan kebaikan:
🔥Untuk menguatkan sistem imuniti.
🔥Untuk meningkatkan peredaran darah dan menggalakkan pembakaran lemak.
🔥Untuk meningkat dan mengekalkan tenaga.
🔥Untuk meningkatkan keinginan seks.
🔥Untuk mengatasi keletihan mental dan fizikal.
🔥Meningkatkan paras testosterone iaitu hormon yang diperlukan untuk fungsi seksual lelaki
.
.
Apa susah-susah nak cari Tongkat Ali, Kama Sakti Batin kan ada? 😍 Dalam ni complete ada bahan-bahan terbaik untuk meningkatkan fungsi anda sebagai seorang lelaki sejati 😎😎
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
MASALAH APA YANG ANDA TAK NAK SELESAIKAN?? 😎
✔👉Pembesaran zakar dari segi panjang dan ukur lilit .
✔👉Tahan lebih lama .
✔👉Zakar keras ke tahap 100% .
✔👉Peningkatan dalam penghasilan testosteron .
✔👉Hubungan seksual yang tahan lama .
✔👉Kualiti orgasme yang lebih baik .
✔👉Peningkatan peredaran darah di dalam pembuluh zakar .
✔👉Menormalkan fungsi seksual
.
.
Semua nak kan? Ruginya kalau tak dapatkan Kama Sakti. Semua penyelesaian tu anda boleh dapat dengan Kama Sakti Batin 😇😇😇
.
.
KELEBIHAN KAMA SAKTI BATIN DARIPADA PRODUCT LAIN
✅ Kami mempunyai 3 sijil Lab Test. Menunjukkan produk kami 100% natural dan bebas bahan merbahaya seperti tadalafil & sildenafil.
Kami guarantee 100% selamat untuk makan Kama Sakti.
.
.
✅ Kama Sakti Batin dalam bentuk Jelly Stick, bukan pil. Kadar resapan khasiat pil hanya 20%. Kalau dalam bentuk liquid, 98%. Jadi badan tuan dapat serap lebih khasiat drpd Kama Sakti.
.
.
✅ Kami menggunakan hanya ramuan grade A, iaitu 9 herba & 5 super-foods daripada 7 negara yang berbeza.
.
.
✅ Kama Sakti Batin adalah hasil Research & Development bersama 3 orang pakar. Iaitu pakar urologist, pakar pemakanan & Pakar perubatan traditional Cina.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO UNTUK DAPATKAN KAMA SAKTI 🚻
📱+60123388083
💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
______________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
TAK PUTUS DUA KALI SEHARI 😱😱😱
.
.
Dahsyat sungguh bro ni lepas amalkan Kama Sakti. Beraksi macam 🐴 😋😋😋
.
.
Penangan Kama Sakti memang thorbaikkk 👍👍👍👍
.
Janganlah lambat lambat buat pilihan bang.
.
.
Klik link whatsapp di bio untuk dapatkan Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60123388083 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasaktihq
______________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
..
Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses.
______________________________________
Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱
.
.
Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️
..
1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk .
2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar
.
3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras
__________________________________________
..
KAMA SAKTI BATIN adalah
Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki.
__________________________________________
🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi
🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul)
💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut
☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya
🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126)
🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda
.
Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang!
.
.
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching
#kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas
#rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
..
Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses.
______________________________________
Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱
.
.
Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️
..
1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk .
2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar
.
3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras
__________________________________________
..
KAMA SAKTI BATIN adalah
Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki.
__________________________________________
🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi
🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul)
💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut
☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya
🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126)
🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda
.
Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang!
.
.
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching
#kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas
#rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses.
______________________________________
Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱
.
.
Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️
..
1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk .
2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar
.
3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras
__________________________________________
..
KAMA SAKTI BATIN adalah
Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki.
__________________________________________
🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi
🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul)
💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut
☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya
🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126)
🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda
.
Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang!
.
.
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching
#kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas
#rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
JANGAN SILAP, KAMA SAKTI BUKAN UBAT KUAT!
Tapi, Kama Sakti Batin ialah supliment lengkap kaum lelaki yang bermanfaat untuk:
🔥💪 Pembesaran zakar dari segi panjang dan ukur lilit .
🔥💪 Tahan lebih lama .
🔥💪 Zakar keras ke tahap 100% .
🔥💪 Peningkatan dalam penghasilan testosteron .
🔥💪 Hubungan seksual yang tahan lama .
🔥💪 Kualiti orgasme yang lebih baik .
🔥💪 Peningkatan peredaran darah di dalam pembuluh zakar .
🔥💪 Menormalkan fungsi seksual
.
.
.
Kena cuba 1 kotak Kama Sakti ni, baru boleh tahu macam mana pergi dia 😋😋😋
. . .

WHATSAPP KAMI SEKARANG UNTUK DAPATKAN KAMASAKTI 🚻
📱+60198281220 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasakti_lgboilhq
Wc lgboil_kamasaktihq
______________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
JANGAN SILAP, KAMA SAKTI BUKAN UBAT KUAT!
Tapi, Kama Sakti Batin ialah supliment lengkap kaum lelaki yang bermanfaat untuk:
🔥💪 Pembesaran zakar dari segi panjang dan ukur lilit .
🔥💪 Tahan lebih lama .
🔥💪 Zakar keras ke tahap 100% .
🔥💪 Peningkatan dalam penghasilan testosteron .
🔥💪 Hubungan seksual yang tahan lama .
🔥💪 Kualiti orgasme yang lebih baik .
🔥💪 Peningkatan peredaran darah di dalam pembuluh zakar .
🔥💪 Menormalkan fungsi seksual
.
.
.
Kena cuba 1 kotak Kama Sakti ni, baru boleh tahu macam mana pergi dia 😋😋😋
. . .

WHATSAPP KAMI SEKARANG UNTUK DAPATKAN KAMASAKTI 🚻
📱+60198281220 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasakti_lgboilhq
Wc lgboil_kamasaktihq
______________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
JANGAN SILAP, KAMA SAKTI BUKAN UBAT KUAT!
Tapi, Kama Sakti Batin ialah supliment lengkap kaum lelaki yang bermanfaat untuk:
🔥💪 Pembesaran zakar dari segi panjang dan ukur lilit .
🔥💪 Tahan lebih lama .
🔥💪 Zakar keras ke tahap 100% .
🔥💪 Peningkatan dalam penghasilan testosteron .
🔥💪 Hubungan seksual yang tahan lama .
🔥💪 Kualiti orgasme yang lebih baik .
🔥💪 Peningkatan peredaran darah di dalam pembuluh zakar .
🔥💪 Menormalkan fungsi seksual
.
.
.
Kena cuba 1 kotak Kama Sakti ni, baru boleh tahu macam mana pergi dia 😋😋😋
. . .

WHATSAPP KAMI SEKARANG UNTUK DAPATKAN KAMASAKTI 🚻
📱+60198281220 💻 www.kamasakti.com
IG @kamasakti_lgboilhq
Wc lgboil_kamasaktihq
______________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #penangankamasakti
Assalamualaikum / Salam Sejahtera 😎
.
Malam ni jom kita tengok sikit apa bahan-bahan yang terkandung dalam Kama Sakti ni 😍
.
.
1. Delima
2. Catuaba
3. Maca
4. Butea Superba
5. Ashwagandh
6. Epimedium
7. Panax Ginseng
8. Tongkat Ali
9. Kurma
10. Halia
11. Muira Puama
12. Tribulus Terrestris
.
.
Setiap satu bahan di atas semua ada fungsi dan kelebihan masing-masing untuk menyelesaikan masalah kelelakian anda semua 💪🏻
.
.
Mana tak nya, Kama Sakti Batin ni hasil R&D bersama 3 orang Pakar Urologist, Pakar Pemakanan & Pakar perubatan Traditional Cina.
.
.
Wowww. Nak tahu apa fungsi setiap satu bahan ni? Tunggu info selanjutnya dari kami 😎😎
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60198281220
💻 www.kamasakti.com
IG @kamasakti_lbgoilhq
WC lbgoil_kamasaktihq
________________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa
📈KENAPA KAMA SAKTI PRODUK LELAKI NO.1 PALING SELAMAT DIGUNAKAN?

Kami faham benda pertama orang paling risau pasal produk lelaki adalah "selamat ke tak?"
.
.
Kami berani cakap Kama Sakti™ adalah produk lelaki no.1 paling selamat.
.
✅ KKM
Kama Sakti™ diklasifikasikan bawah Foods & Drugs Interphase dalam KKM atas nombor (200117/12/126)
. ✅ LAB TEST
Kama Sakti™ telah melalui DUA Lab Analysis Test untuk membuktikan ia bebas bahan berbahaya
. ✅ R&D
Kami mengambil lebih dari 2 tahun untuk proses R&D bersama pakar-pakar Pemakanan, Urologist & Perubatan tradisional untuk betul-betul memahami tentang ramuan yang bagus dan effektif.
. ✅ NO SIDE EFFECT
Tak kisah lah sakit apa pun, dos yang kami tetapkan mengikuti FDA Standard Daily Dose. .
. .
Jadi apa tunggu lagi? Cepat dapatkan Kama Sakti Batin sekarang
.
.
Rasa yang sedap serta selamat untuk diamalkan.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO untuk cuba Kama Sakti sekarang ! 😃
📱+60198281220
💻 www.kamasakti.com
IG @kamasakti_lgboilhq
_____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa

Time1 - helps you find photos and related hashtags from social media.