#jualsummerfridaysovertimemask

#EzRepost @asashop_beauty with @ezrepostapp [PO] Summer Fridays Overtime Mask
.
💰765,000
.
Nah kalau masker ini kaya akan Vitamin A, K dan C. Mengandung sari labu juga yg dapat meng eksfoliasi kulit yg sekaligus melembabkan kulit kita
.
Cocok bgt di pake pas kulit kalian rasa nya kusam, banyak pori2 tersumbat
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask
READY STOCK!
👑 SUMMER FRIDAYS JETLAG MASK
💲IDR 795,000 .
👉🏻#beautereadysummerfridays
🎀 Grab yours now!
Line : @NZB8455P
Wa/SMS : 081282948851
----------------------------------------------------
You don’t have to be a jetsetter to have that lag. Upgrade your skin to a business-class complexion—no matter what time your red-eye gets in, or what time your head hits the pillow. This uber-dewy, hydrating mask soothes thirsty, stressed-out skin by steeping cells in a nourishing mix of vitamins, ceramides, antioxidants, and gently exfoliating extracts. Skin looks instantly renewed, radiant, and ready for anything. .
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysmask #summerfridays #summerfridaysmask
READY STOCK!
👑 SUMMER FRIDAYS R + R MASK
💲IDR 870,000 .
👉🏻#beautereadysummerfridays
🎀 Grab yours now!
Line : @NZB8455P
Wa/SMS : 081282948851
----------------------------------------------------
For petal-soft skin, smooth out rough days with this spa-worthy replenishing mask, featuring delicately ground wild rose powder to whisk away dead skin cells that just can’t take a hint. Next, a dream team of antioxidant-rich oils—including argan, safflower, sesame, avocado and grape seed—steep skin in luxe moisture, nourishing fatty acids and anti-inflammatory healing. .
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysmask #summerfridays #summerfridaysmask
⬇BACA CAPTION SAMPAI BAWAH⬇

Korres PRE-ORDER AUS!
Cm ada di US/AUS yaa yuk PO!

Lip Butter 289k

Wild Rose
Moisturizing and Brightening Cream 609k
Vit C Brightening Oil 979k
15% Vitamin C Spotless Serum 989k
Cream Cleanser 589k
Sleeping Facial 749k

lainnya juga bs di preorder yaa chat ajaa 💄Firsthand
💄100% Authentic ( Original )
💄JADWAL PO CEK BIO
💄Shipping dari Surabaya 💄DP min 50% No NEGO
💄Reseller/Dropship are welcome

#jualskyn #jualskyniceland #jualsummerfridays #jualsummerfriday #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaymask #jualsummerfridayori #jualkorres #jualkorresmurah #jualkorresskincare #jualsummerfridaysmask #jualsuplemenkulit #jualsuplemenfitness #jualhalobeautyhairskinnailsbooster
⬇BACA CAPTION SAMPAI BAWAH⬇

Verso Skincare PRE-ORDER AUS!
Cm ada di AUS yaa di SG ga ada nihh!
Night Cream 1.8jt
Day Cream 1.8jt
Hydration Serum 1.7jt
Acne Deep Cleanse/Foaming Cleanser 759k
Super Facial Serum 2.2jt
Super Eye Serum 1.4jt

lainnya juga bs di preorder yaa chat ajaa 💄Firsthand
💄100% Authentic ( Original )
💄JADWAL PO CEK BIO
💄Shipping dari Surabaya 💄DP min 50% No NEGO
💄Reseller/Dropship are welcome

#jualskyn #jualskyniceland #jualsummerfridays #jualsummerfriday #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaymask #jualsummerfridayori #jualverso #jualversoskincare #jualversoeyeserum #jualversosuperfacialserum #jualversostockholm #jualversomask #jualversoeyemserum #jualsummerfridaysmask #jualsuplemenkulit #jualsuplemenfitness #jualhalobeautyhairskinnailsbooster
⬇BACA CAPTION SAMPAI BAWAH⬇

Summer Fridays PRE-ORDER AUS!
Cm ada di US/AUS yaa yuk PO!

Jet Lag Mask 859k
Overtime Mask 789k

lainnya juga bs di preorder yaa chat ajaa 💄Firsthand
💄100% Authentic ( Original )
💄JADWAL PO CEK BIO
💄Shipping dari Surabaya 💄DP min 50% No NEGO
💄Reseller/Dropship are welcome

#jualskyn #jualskyniceland #jualsummerfridays #jualsummerfriday #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaymask #jualsummerfridayori #jualsummerfridaysmask #jualsuplemenkulit #jualsuplemenfitness #jualhalobeautyhairskinnailsbooster
[Swipe left/ Geser ke kiri]
All travel-sized items!

ICONIC LONDON💫
Illuminator highlighter
Travel, 4.5ml
(Shade: Original)
Price: IDR 245k

OMOROVICZA✨
Daily vitamin C serum (5ml)
Price: IDR 375k

CHARLOTTE TILBURY🌟
Goddess skin clay mask
(15ml)
Price: IDR 255k

SUMMER FRIDAYS🔥
Jet lag mask (28g)
Price: IDR 395k —————————————————————————
Belanja lewat Shopee Indonesia❗️
FREE ONGKIR max. IDR 30,000🚚
untuk minimum IDR 150,000
(Username: odettecosmetic)

Belanja lewat Tokopedia❗️💳
BISA CICILAN PER BULAN KARTU KREDIT, Tokopedia bekerja sama dengan 15 bank besar di Indonesia (Nama toko: odette cosmetic)

Belanja lewar Bukalapak❗️💳
Nama toko: odettecosmetic

ATAU bisa order lewat:
LINE: @odettecosmetic- pakai @
WA: +6281266117530

#jualiconiclondon
#jualiconiclondonilluminator
#jualiconiclondonprepsetglow
#jualomorovicza
#jualomoroviczadailyvitaminc
#jualomoroviczabudapest
#jualcharlottetilbury
#jualcharlottetilburygoddesskinclaymask
#jualsummerfridays
#jualsummerfridaysjetlagmask
#jualsummerfridaysovertimemask
#Repost @asashop_beauty: [PO] Summer Fridays Overtime Mask
.
💰765,000
.
Nah kalau masker ini kaya akan Vitamin A, K dan C. Mengandung sari labu juga yg dapat meng eksfoliasi kulit yg sekaligus melembabkan kulit kita
.
Cocok bgt di pake pas kulit kalian rasa nya kusam, banyak pori2 tersumbat
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask
#Repost @asashop_beauty: [PO] Summer Fridays R+R Mask
.
💰890,000
.
Ini makser terbaru dari Summer Fridays. Ini face oil + mask jadi satu. Fungsi nya untuk mencerahkan kulit, melembabkan kulit kering yg menghasilkan kulit yg cerah glowy secara instant
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysr+rmask
Summer Fridays
.
Overtime Mask
Rp. 845k
ON SALE Rp. 799k
.
The busiest overachievers in the game? Your skin’s cells. They work overtime shedding and renewing themselves. But sometimes—like your desktop—your complexion can get a little cluttered. Perfect for dull or congested skin, this clarifying mask uses vitamin-packed pumpkin and exfoliating apricot seed powder to gently polish away dead skin cells for a luminous effect.

No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
.
#omgohmyglow #ohmyglowsummerfridays #jualsummerfridays #jualsummerfridaysovertimemask #jualexfoliatemask
Summer Fridays
.
Overtime Mask
Rp. 845k
ON SALE Rp. 799k
.
HOW TO USE
On cleansed, dry skin apply a thick layer using fingertips. Massage in circular motions for 60 seconds (avoid eye area). Leave on for 10 minutes. Wash off with warm water and pat dry. Use twice a week or whenever skin feels dull
.
.
.
#omgohmyglow #ohmyglowsummerfridays #jualsummerfridays #jualsummerfridaysovertimemask #jualexfoliatemask
🇺🇸🇺🇸 PO USA 🇺🇸🇺🇸 ETA 25 Maret 2019

SUMMER FRIDAYS OverTime Mask
IDR 810,000

#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysrrmask #jastipamerika #pousa #pousafirsthand
Summer Fridays
.
Overtime Mask
Rp. 845k
ON SALE Rp. 799k
.
INGREDIENTS

PUMPKIN

Packed with restorative minerals—plus vitamins A, K and C—pumpkin exfoliates and hydrates skin for a brighter, more balanced complexion.

APRICOT SEED POWDER

Natural and gentle—unlike synthetic abrasives that can damage skin’s surface—this mild exfoliant sweeps away dead skin cells for Carrara marble-smooth results.

OAT KERNEL PROTEIN

With both anti-irritant and anti-inflammatory properties, this moisturizing protein leaves skin feeling velvety-soft and soothed.

VITAMIN E

Like your skin’s own bodyguard, this antioxidant fends off collagen-damaging free radicals—a major culprit in the aging process.
.
.
.
.
#omgohmyglow #ohmyglowsummerfridays #jualsummerfridays #jualsummerfridaysovertimemask #jualexfoliatemask
LOW STOCK!
@summerfridays R+R Mask

For petal-soft skin, smooth out rough days with this spa-worthy replenishing mask, featuring delicately ground wild rose powder to whisk away dead skin cells that just can’t take a hint! Online Now

rg: @nikki.cruz
Ready Stock
.
✨Summer Fridays Overtime Mask✨

💰840.000

👉ini masker yg mengandung vitamin dari labu dan apricot. Masker ini cocok dan solusi buat wajah kusam, tekstur kulit tidak rata, pori2, dan kerutan di wajah
👉masker ini jg untuk exfoliasi, angkat sel kulit mati. Tp gak keras&kasar butirannya, jd aman dan gak ngerusak permukaan kulit
👉mencerahkan dan menghaluskan kulit
👉bikin kulit glowing krn infused sm antioksidan penangkal radikalbebas
👉mengandung protein dr oat karnel untk menenangkan kulit
👉wangii! Wanginya cinnamon pumpkin😊

Cara penggunaan: cuci muka dulu dan dikeringkan, br dipakai, diamkan 10menit, kalo udah bilas pakai air hangat. Bs digunakan 2x dlm seminggu
.
__________________________
#dazzlerSummerFridays #dazzlerreadystocks #jualmakeupindo #jualmakeupori #jualmakeup #jualmakeupusa #jualtheordinary #jualskincare #jualserum #jualsummerfridays #jualsummerfridaysori #jualsummerfridaysmurah #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysmask #summerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysready
#EzRepost @asashop_beauty with @ezrepostapp [PO] Summer Fridays Overtime Mask
.
💰765,000
.
Nah kalau masker ini kaya akan Vitamin A, K dan C. Mengandung sari labu juga yg dapat meng eksfoliasi kulit yg sekaligus melembabkan kulit kita
.
Cocok bgt di pake pas kulit kalian rasa nya kusam, banyak pori2 tersumbat
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask
BEST + READY: Summer Fridays Overtime Mask (Skin Detox) Rp. 1.199.000,/ #beautyreadystocksummerfridays #jualsummerfridays #jualsummerfridaysjetlagmask #jualmask #jualsummerfridaysovertimemask
BEST + READY: Summer Fridays Overtime Mask (Skin Detox) Rp. 1.199.000,/ #beautyreadystocksummerfridays #jualsummerfridays #jualsummerfridaysjetlagmask #jualmask #jualsummerfridaysovertimemask
Summer Fridays Overtime Mask 🌾
A brightening and clarifying mask that works over-time so you don’t have to
IDR 830.000
__
#jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridays #jualovertimemask #jualskincare #jualmasker #jualmask
[Swipe left/ Geser ke kiri]
SUMMER FRIDAYS☀️
Overtime mask
Price: IDR 855k

SUMMER FRIDAYS🌟
Jet lag mask
Price: IDR 895k

BLITHE💫
Patting splash mask soothing and healing green tea mask
Price: IDR 615k

FRESH✨
Black tea instant perfecting mask
(30ml)
Price: IDR 485k —————————————————————————
Belanja lewat Shopee Indonesia❗️
FREE ONGKIR max. IDR 30,000🚚
untuk minimum IDR 150,000
(Username: odettecosmetic)

Belanja lewat Tokopedia❗️💳
BISA CICILAN PER BULAN KARTU KREDIT, Tokopedia bekerja sama dengan 15 bank besar di Indonesia (Nama toko: odette cosmetic)

Belanja lewar Bukalapak❗️💳
Nama toko: odettecosmetic

ATAU bisa order lewat:
LINE: @odettecosmetic- pakai @
WA: +6281266117530

#jualsummerfridays
#jualsummerfridaysmask
#jualsummerfridaysovertimemask
#jualsummerfridaysjetlagmask
#jualblithe
#jualblithegreentea
#jualblithepattingsplashmask
#jualfresh
#jualfreshmask
#jualfreshblackteamask
Summer Fridays Overtime Mask
idr 820.000

A clarifying mask that uses vitamin-packed pumpkin and exfoliating apricot seed powder to polish away dead skin cells for a luminous effect.
Suggested Usage:
-On cleansed, dry skin, apply a thick layer using fingertips
.
-Massage in circular motions for 60 seconds (avoid eye area)
.
-Leave on for 10 minutes
.
-Wash off with warm water and pat dry.
.
-Use twice a week or whenever skin feels dull
.
-Can follow up with Summer Fridays Jet Lag Mask.

line: @jxe2020q
whats app: 0895331899942
.
.
.
#zoythestore #zoythestoreskincare #zoysummerfridays #jualsummerfridays #jualfacemask #jualmasker #jualmaskersummerfridays #jualsummerfridaysovertimemask
Pre-Order U.S 🇺🇸
Summer Fridays
Overtime Mask
IDR 790,000.-
Ready 2-3 Weeks!📦
Price Listed Termasuk Ongkir (JABODETABEK) & Customs & Tax Indonesia





#summerfridays #jualsummerfridays #summer #fridays #beauty #beautycare #beautygirl #beautyproducts #beautyblog #po #preorderusa #jualonline #jualmakeup #preorder #skinmask #summerfriday #jualansummerfridays #overtimemask #jualsummerfridaysovertimemask #sephora #makeup #makeupartist #makeuplooks #makeupoftheday #makeupartistsworldwide #jualmurah #jualkosmetik #jualmorphe #jualan
READYSTOCK!! SUMMERFRIDAY R+R MASK

IDR 935.000

#jualsummerfridays #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask
#jualsummerfridayr+r
READYSTOCK!! SUMMERFRIDAY JETLAG MASK
IDR 875.000

#jualsummerfridays #jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysready #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridayori
READYSTOCK!! SUMMERFRIDAY OVERTIME MASK

IDR 795.000

#jualsummerfridays #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysready #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysreadystock
Summer Fridays R+R Mask, a 2-in-1 facial mask: mask and oil🌺

Contains vitamin C to provide antioxidant benefits & to brighten the skin. Has argan, safflower, sesame, avocado and grapeseed oil for vitamins, antioxidants while soothing irritation. And rose flower powder to polishes the skin✨

Apply on dry cleansed skin, massage it for 10 minutes, remove the mask with damped washcloth & tap the excess oil into the skin💆🏻‍♀️
_
READY 64g IDR 1.030.000// Available to purchase via Line, id: @skinjuicery; or via link on bio

#skinjuicerysummerfridays
#EzRepost @asashop_beauty with @ezrepostapp [PO] Summer Fridays Overtime Mask
.
💰765,000
.
Nah kalau masker ini kaya akan Vitamin A, K dan C. Mengandung sari labu juga yg dapat meng eksfoliasi kulit yg sekaligus melembabkan kulit kita
.
Cocok bgt di pake pas kulit kalian rasa nya kusam, banyak pori2 tersumbat
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask
@asashop_beauty: [PO] Summer Fridays Overtime Mask
.
💰765,000
.
Nah kalau masker ini kaya akan Vitamin A, K dan C. Mengandung sari labu juga yg dapat meng eksfoliasi kulit yg sekaligus melembabkan kulit kita
.
Cocok bgt di pake pas kulit kalian rasa nya kusam, banyak pori2 tersumbat
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask
@asashop_beauty: [PO] Summer Fridays R+R Mask
.
💰890,000
.
Ini makser terbaru dari Summer Fridays. Ini face oil + mask jadi satu. Fungsi nya untuk mencerahkan kulit, melembabkan kulit kering yg menghasilkan kulit yg cerah glowy secara instant
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysr+rmask
Summer Fridays “Overtime Mask” 64g
1,230 ✨
.
.
.
A brightening and clarifying mask that works over-time so you don’t have to.
.
.
• Refresh stressed skin with this brightening, smoothing and clarifying face mask suitable for all skin types
• Containing pumpkin extract to brighten and apricot seed powder to gently exfoliate and buff away dull skin and minimise pores, this mask will leave you skin feeling baby soft
• This mask also contains soothing oat kernel proteins to calm redness and protect sensitive skin.
@asashop_beauty: [PO] Summer Fridays Overtime Mask
.
💰765,000
.
Nah kalau masker ini kaya akan Vitamin A, K dan C. Mengandung sari labu juga yg dapat meng eksfoliasi kulit yg sekaligus melembabkan kulit kita
.
Cocok bgt di pake pas kulit kalian rasa nya kusam, banyak pori2 tersumbat
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask
@asashop_beauty: [PO] Summer Fridays R+R Mask
.
💰belum release
.
Ini makser terbaru dari Summer Fridays. Ini face oil + mask jadi satu. Fungsi nya untuk mencerahkan kulit, melembabkan kulit kering yg menghasilkan kulit yg cerah glowy secara instant
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysr+rmask
#EzRepost @asashop_beauty with @ezrepostapp [PO] Summer Fridays R+R Mask
.
💰belum release
.
Ini makser terbaru dari Summer Fridays. Ini face oil + mask jadi satu. Fungsi nya untuk mencerahkan kulit, melembabkan kulit kering yg menghasilkan kulit yg cerah glowy secara instant
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysr+rmask
@asashop_beauty: [PO] Summer Fridays Overtime Mask
.
💰765,000
.
Nah kalau masker ini kaya akan Vitamin A, K dan C. Mengandung sari labu juga yg dapat meng eksfoliasi kulit yg sekaligus melembabkan kulit kita
.
Cocok bgt di pake pas kulit kalian rasa nya kusam, banyak pori2 tersumbat
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask
@asashop_beauty: [PO] Summer Fridays R+R Mask
.
💰belum release
.
Ini makser terbaru dari Summer Fridays. Ini face oil + mask jadi satu. Fungsi nya untuk mencerahkan kulit, melembabkan kulit kering yg menghasilkan kulit yg cerah glowy secara instant
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysr+rmask
#soldglamsvanity
❎ S O L D ❎
CODE : 902.1147
SUMMER FRIDAY
Over time mask

BRAND NEW WITH BOX
Rp. 780.000
Termurah dan ready stock

purchasing please contact :
Line : @fmi2775t atau dm via instagram
WhatsApp : 0822.4506.6198
--------------------------------------------------------------
Dimohon cek hastag di bagian atas untuk mempermudah pencarian barang.

Thank you.
100% Authentic.
HARGA FIXED. NO BARGAIN. NO BARTER. please.
Pengiriman dari Jakarta, Senen-Jumat (kecuali hari libur).
@asashop_beauty: [PO] Summer Fridays Overtime Mask
.
💰785,000
.
Masker baru dari Summer Fridays. Masker ini mengandung Vit A, K, dan C dari labu yg membantu melembabkan kulit serta mencerahkan kulit. Masker ini juga mengandung apricot seed powder yg membantu mengeksfoliasi kulit yg mengangkat sel2 kulit mati sehingga membuat wajah terlihat bersih dan cerah
.
Cara pemakaiannya, apply masker di wajah dan massage kulit selama 60 detik lalu biarkan masker selama 10 menit. Setelah itu bilas dengan air hangat
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridayjetlagmask
Finally! OPEN PO Summer Fridays ORIGINAL💕💕💕
Ini produk HYPE yang pasti WORTH THE HYPE
💘849.000 ONLY
Ready 18 Jan
#jualsummerfriday #jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #likeforlike #l4l #likeforfollow
MUST-HAVE NEW ARRIVAL ❤🔥
.
Swipe for more details 👉
.
BACK IN STOCK!
Summer Fridays Overtime Mask (64gr)
IDR 855k
.
Perfect for dull and congested skin!
The ultimate glow getter for glowing complexion!
.
A clarifying & brightening mask infused with vitamin-packed Pumpkin and gentle exfoliating Apricot Seed powder to gently polish and scrub away dead skin cells for a luminous, healthy-looking skin 😍
.
✔ Oat Kernel proteins help to soothe, hydrate and soften the skin with anti-inflammatory properties
✔ Antioxidant Vitamin E protects against free radicals
✔ Improves skin texture
✔ Gives skin a healthy glow
.
.
#summerfridaysccglam
#ccglambeautyready
——————————————————————
SOLD OUT ❌
——————————————————————
SUMMER FRIDAYS .
• Jet Lag Mask
IDR 880.000
.
Details:
You don’t have to be a jetsetter to have that lag.
.
Upgrade your skin to a business-class complexion—no matter what time your red-eye gets in, or what time your head hits the pillow. This uber-dewy, hydrating mask soothes thirsty, stressed-out skin by steeping cells in a nourishing mix of vitamins, ceramides, antioxidants and gently exfoliating extracts. Skin looks instantly renewed, radiant and ready for anything!
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
——————————————————————
ORDER: 📱Line: @rip1218p (pakai '@')
📞Whatsapp: ‭+62 877 70295053‬ ——————————————————————
#jualsummerfridays
#jualsummerfridaysovertimemask
#jualsummerfridaysjetlagmask
#summerfridays
#jualsummerfridaysmask
#summerfridaysinsweetloooks
BEST + READY: Summer Fridays Overtime Mask (Skin Detox) Rp. 1.199.000,/ #beautyreadystocksummerfridays #jualsummerfridays #jualsummerfridaysjetlagmask #jualmask #jualsummerfridaysovertimemask
BEST + READY: Summer Fridays Overtime Mask (Skin Detox) Rp. 1.199.000,/ #beautyreadystocksummerfridays #jualsummerfridays #jualsummerfridaysjetlagmask #jualmask #jualsummerfridaysovertimemask
READY STOCK!
👑 SUMMER FRIDAYS OVERTIME MASK
💲IDR 845,000 .
👉🏻#beautereadysummerfridays
🎀 Grab yours now!
Line : @NZB8455P
Wa/SMS : 081282948851
----------------------------------------------------
Soothing oat kernel proteins and free radical-fighting antioxidants make this brightening mask the ultimate glow-getter. Perfect for dull or congested skin, this formula uses mild exfoliants that won't damage your skin's surface (unlike some synthetic abrasives). .
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysmask #summerfridays #summerfridaysmask
Drench your stressed-out skin in antioxidant-rich hydration for an instant spa glow || You know where to find the link.

via: @meccamaxima
#SummerFridays
#EzRepost @asashop_beauty with @ezrepostapp [PO] Summer Fridays Overtime Mask
.
💰785,000
.
Masker baru dari Summer Fridays. Masker ini mengandung Vit A, K, dan C dari labu yg membantu melembabkan kulit serta mencerahkan kulit. Masker ini juga mengandung apricot seed powder yg membantu mengeksfoliasi kulit yg mengangkat sel2 kulit mati sehingga membuat wajah terlihat bersih dan cerah
.
Cara pemakaiannya, apply masker di wajah dan massage kulit selama 60 detik lalu biarkan masker selama 10 menit. Setelah itu bilas dengan air hangat
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridayjetlagmask
#EzRepost @asashop_beauty with @ezrepostapp [PO] Summer Fridays Overtime Mask
.
💰785,000
.
Masker baru dari Summer Fridays. Masker ini mengandung Vit A, K, dan C dari labu yg membantu melembabkan kulit serta mencerahkan kulit. Masker ini juga mengandung apricot seed powder yg membantu mengeksfoliasi kulit yg mengangkat sel2 kulit mati sehingga membuat wajah terlihat bersih dan cerah
.
Cara pemakaiannya, apply masker di wajah dan massage kulit selama 60 detik lalu biarkan masker selama 10 menit. Setelah itu bilas dengan air hangat
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridayjetlagmask
#EzRepost @asashop_beauty with @ezrepostapp [PO] Summer Fridays Overtime Mask
.
💰785,000
.
Masker baru dari Summer Fridays. Masker ini mengandung Vit A, K, dan C dari labu yg membantu melembabkan kulit serta mencerahkan kulit. Masker ini juga mengandung apricot seed powder yg membantu mengeksfoliasi kulit yg mengangkat sel2 kulit mati sehingga membuat wajah terlihat bersih dan cerah
.
Cara pemakaiannya, apply masker di wajah dan massage kulit selama 60 detik lalu biarkan masker selama 10 menit. Setelah itu bilas dengan air hangat
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#posummerfridaysasabeauty
.
.
#jualsummerfridays #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridayjetlagmask
——————————————————————
READY STOCK
——————————————————————
SUMMER FRIDAYS .
• Overtima Mask
IDR 796.000
.
Details:
Packed with vitamins A, K and C, pumpkin exfoliates and hydrates skin for blinding brightness.
.
The busiest overachievers in the game? Your skin’s cells. They work overtime shedding and renewing themselves. But sometimes—like your desktop—your complexion can get a little cluttered. Perfect for dull or congested skin, this clarifying mask uses vitamin-packed pumpkin and exfoliating apricot seed powder to gently polish away dead skin cells for a luminous effect.
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
——————————————————————
ORDER: 📱Line: @rip1218p (pakai '@')
📞Whatsapp: ‭+62 877 70295053‬ ——————————————————————
#jualsummerfridays
#jualsummerfridaysjetlagmask
#summerfridays
#jualsummerfridaysovertimemask
#summerfridaysinsweetloooks
SUMMER FRIDAYS OVERTIME MASK

Packed with vitamins A, K and C, pumpkin exfoliates and hydrates skin for blinding brightness.
Perfect for dull or congested skin, this clarifying mask uses vitamin-packed pumpkin and exfoliating apricot seed powder to gently polish away dead skin cells for a luminous effect.

HOW TO USE

On cleansed, dry skin apply a thick layer using fingertips. Massage in circular motions for 60 seconds (avoid eye area). Leave on for 10 minutes. Wash off with warm water and pat dry. Use twice a week or whenever skin feels dull.

idr 850.000

100% original authentic

ready stock .

GRAB YOURS NOW!!. . 🌸line @ : @chb3386o(with @). . 🌹wa : 081310209906 (fast responds). . ✨or via dm .

#jualsummerfridays #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridayjetlag #jualsummerfridaysovertimemask

#jualmakeup #jualmakeupori #makeuporiginal #jualmakeupready #readystock #authenticmakeup #olshop#indobeautygram #osmakeup#trustedseller #mua #muaindonesia #kosmetikjakarta #makeupoftheday #jualmakeupjakarta #explorejakarta #jelajahjakarta #makeupjakarta #igseller
💕 MUST-HAVE | BEST-SELLING FAV 💕
.
Swipe for more details 👉
.
⛔ S O L D O U T ⛔
Summer Fridays Jet Lag Mask
IDR 895k
.
The best mask for tired, stressed, dull & dehydrated skin!
.
A cream face mask with a nourishing mix of vitamins, ceramides, antioxidants, and gently exfoliating extracts to give INSTANT BOOST OF HYDRATION & DEWY, RADIANT COMPLEXION 😍
With skin-loving ingredients, such as:
Chestnut Seed extract, Ariginine, Vitamin C & E
.
Can be used as a 10-minute mask, moisturizer, makeup primer, under-eye mask, or an overnight mask
.
💧 Ultra-hydrating: calm, moisturize & soothe skin
✨ Brightens skin to make you glow & look radiant instantly
💆🏻‍♀️ Can be used undereyes to reduce puffiness & fine lines
.
.
#summerfridaysccglam
#ccglambeautyready
#jualsummerfridays
MUST-HAVE NEW ARRIVAL ❤🔥
.
⛔️ S O L D O U T ⛔️
.
Swipe for more details 👉
.
Summer Fridays Overtime Mask (64gr)
IDR 855k
.
Perfect for dull and congested skin!
The ultimate glow getter for glowing complexion!
.
A clarifying & brightening mask infused with vitamin-packed Pumpkin and gentle exfoliating Apricot Seed powder to gently polish and scrub away dead skin cells for a luminous, healthy-looking skin 😍
.
✔ Oat Kernel proteins help to soothe, hydrate and soften the skin with anti-inflammatory properties
✔ Antioxidant Vitamin E protects against free radicals
✔ Improves skin texture
✔ Gives skin a healthy glow
.
.
#summerfridaysccglam
#ccglambeautyready
Summer Fridays Overtime Mask (64 gr). Rp 729,000
---------------------------------------------------------------------------- PRE-ORDER. (ETA: 22 / 12)
SUBSIDI ONGKIR JNE ➡️ 2 pcs: 9,000 / 3 pcs: 15,000 / ≥ 4 pcs: 20,000.
Line: @theginaedit , WA: 085945554900
________________________________________________
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #theginaedit #jualsummerfridays #jualjetlagmask #jualsummerfridaysjetlag #jualsummerfridayjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualleahlani #jualtimelessskincare #jualtheordinary #jualkatesomerville #jualesteelauder #jualfresh #jualglamglow #jualorigins #jualshuuemura #jualshiseido #jualSKII #summerfridays #jualpixi #jualoskia #jualsundayriley #jualalphah #jualpeterthomasroth #jualniod #jualtataharper #jualglowrecipe #jualdrunkelephant #jualglossier #ginasummerfridays
OPEN PO SUMMER FRIDAYS * Jet Lag Mask * Overtime Mask
#jualsummerfridayjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask
SUMMER FRIDAYS🌟
Jet lag mask
Price: IDR 945k

DESCRIPTION
Fancy starting the weekend early? Give your skin the Friday feeling (whether or not you'''ve just switched time zones) with Summer Fridays''' Jet Lag Mask. Already an Instagram sensation, the beauty world is going crazy for this heroic hydrating mask, not least because it'''s received rave reviews from the likes of Kim Kardashian West and Jessica Alba. After trying every beauty product going, Summer Fridays''' influencer founders set about dreaming up their own hero product and, together with a team of industry experts, they whipped up this miracle mask. Perfect for stressed-out skin and ideal for post-plane complexions, the vegan formula drenches skin with a nourishing mix of vitamins, ceramides, antioxidants and gently exfoliating extracts, which work together to soothe and hydrate skin, plumping away the look of fine lines and wrinkles to leave things uber-dewy. Chestnut extract activates skin'''s natural exfoliation process, polishing away dullness; vitamin C provides powerful antioxidant protection and behaves like a moisture magnet; niacinamide reduces the appearance of pores and imperfections and green tea extract reduces puffiness and inflammation while guarding against free radicals. The brand'''s fabulous founders also love to use the mask as a hydrating primer or an overnight treatment for more intensive effects.
HOW TO USE
Apply a visible layer on cleansed, dry skin including under-eye area. Leave for a minimum of 10 minutes. Wipe off excess with a warm cloth or towel''no need to rinse!

Founders''' tip: ''"We love this as an overnight mask and use it as a hydrating primer under make up too!''' #jualsummerfridays
#jualsummerfridaysjetlagmask
#jualsummerfridaysovertimemask
#jualsummerfridaysjetlagmask
MUST-HAVE | BEST-SELLING FAVOURITE 💕
.
Swipe for more details 👉
.
⛔️ S O L D O U T ⛔️
Summer Fridays Jet Lag Mask
IDR 895k
.
The best mask for tired, stressed, dull & dehydrated skin!
.
A cream face mask with a nourishing mix of vitamins, ceramides, antioxidants, and gently exfoliating extracts to give INSTANT BOOST OF HYDRATION & DEWY, RADIANT COMPLEXION 😍
With skin-loving ingredients, such as:
Chestnut Seed extract, Ariginine, Vitamin C & E
.
Can be used as a 10-minute mask, moisturizer, makeup primer, under-eye mask, or an overnight mask
.
💧 Ultra-hydrating: calm, moisturize & soothe skin
✨ Brightens skin to make you glow & look radiant instantly
💆🏻‍♀️ Can be used undereyes to reduce puffiness & fine lines
.
.
#summerfridaysccglam
#ccglambeautyready
#jualsummerfridays
•Summer Fridays Overtime Mask -
The busiest overachievers in the game? Your skin’s cells. They work overtime shedding and renewing themselves. But sometimes—like your desktop—your complexion can get a little cluttered. Perfect for dull or congested skin, this clarifying mask uses vitamin-packed pumpkin and exfoliating apricot seed powder to gently polish away dead skin cells for a luminous effect.
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
—— IDR 925.000,-
•Summer Fridays Jet Lag Mask -
Upgrade your skin to a business-class complexion—no matter what time your red-eye gets in, or what time your head hits the pillow. This uber-dewy, hydrating mask soothes thirsty, stressed-out skin by steeping cells in a nourishing mix of vitamins, ceramides, antioxidants and gently exfoliating extracts. Skin looks instantly renewed, radiant and ready for anything!
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
—— IDR 925.000,- (Open for PO)
.
You can order through shopee, website, line@, and Whatsapp.
.
For shopping 24/7 please visit www.liolecosmetic.com
.
Shopee (liolecosmetic) for free shipping up to 30.000
.
Tokopedia (liolecosmetic) for 0% installment using your credit card
.
Contact us for more info @liolecosmetic
•Summer Fridays Overtime Mask -
The busiest overachievers in the game? Your skin’s cells. They work overtime shedding and renewing themselves. But sometimes—like your desktop—your complexion can get a little cluttered. Perfect for dull or congested skin, this clarifying mask uses vitamin-packed pumpkin and exfoliating apricot seed powder to gently polish away dead skin cells for a luminous effect.
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
—— IDR 925.000,-
•Summer Fridays Jet Lag Mask -
Upgrade your skin to a business-class complexion—no matter what time your red-eye gets in, or what time your head hits the pillow. This uber-dewy, hydrating mask soothes thirsty, stressed-out skin by steeping cells in a nourishing mix of vitamins, ceramides, antioxidants and gently exfoliating extracts. Skin looks instantly renewed, radiant and ready for anything!
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
—— IDR 925.000,- (Open for PO)
.
You can order through shopee, website, line@, and Whatsapp.
.
For shopping 24/7 please visit www.liolecosmetic.com
.
Shopee (liolecosmetic) for free shipping up to 30.000
.
Tokopedia (liolecosmetic) for 0% installment using your credit card
.
Contact us for more info @liolecosmetic
•Summer Fridays Overtime Mask -
The busiest overachievers in the game? Your skin’s cells. They work overtime shedding and renewing themselves. But sometimes—like your desktop—your complexion can get a little cluttered. Perfect for dull or congested skin, this clarifying mask uses vitamin-packed pumpkin and exfoliating apricot seed powder to gently polish away dead skin cells for a luminous effect.
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
—— IDR 925.000,-
•Summer Fridays Jet Lag Mask -
Upgrade your skin to a business-class complexion—no matter what time your red-eye gets in, or what time your head hits the pillow. This uber-dewy, hydrating mask soothes thirsty, stressed-out skin by steeping cells in a nourishing mix of vitamins, ceramides, antioxidants and gently exfoliating extracts. Skin looks instantly renewed, radiant and ready for anything!
.
No phthalates, surfactants, petrolatums, BHT, BHA, or silicones
—— IDR 925.000,- (Open for PO)
.
You can order through shopee, website, line@, and Whatsapp.
.
For shopping 24/7 please visit www.liolecosmetic.com
.
Shopee (liolecosmetic) for free shipping up to 30.000
.
Tokopedia (liolecosmetic) for 0% installment using your credit card
.
Contact us for more info @liolecosmetic
Pict cr: Summer Fridays
SUMMER FRIDAYS - Overtime Mask
Which skin type is it good for?
✔ Normal
✔ Oily
✔ Combination
✔ Dry
💛What it is
A clarifying mask that uses vitamin-packed pumpkin and exfoliating apricot seed powder to polish away dead skin cells for a luminous effect.
💛Solutions for
- Dullness and uneven texture
- Fine lines and wrinkles
- Pores
💛Soothing oat kernel proteins and free radical-fighting antioxidants make this brightening mask the ultimate glow-getter. Perfect for dull or congested skin, this formula uses mild exfoliants that won't damage your skin's surface (unlike some synthetic abrasives).
IDR 985.000/pcs 💰
#jualsummerfridays #jualsummerfriday #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaymask #jualsummerfridayori #jualsummerfridayoriginal #summerfridayori #summerfridayoriginal #summerfridayreadystock #summerfridayready #summerfridayovertimemask #jualsummerfridayovertimemask #jualovertimemask #jualsummerfridaymask #overtimemask #jualsummerfridaymurah #jualsummerfridaysovertimemask #bbidsummerfriday #jualskincareusa #jualskincareusamurah #jualskincareusaori #jualsummerfridays #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysori #jualsummerfridaysready
What people say about Summer Friday Overtime Mask. “Seriously dull, congested skin will love it. Ingredients like pumpkin, exfoliating apricot seed powder, and oat kernel proteins...fight free-radical damage, which makes this the perfect new addition to an anti-pollution skincare routine.” –Byrdie 💛Overtime Mask - Packed with vitamins A, K and C, pumpkin exfoliates and hydrates skin for blinding brightness.
Price: Rp 990.000

#jualsummerfridays #jualsummerfriday #jualsummerfridaysmask #jualsummerfridaysjetlagmask #jualsummerfridaysovertimemask #jualsummerfridaysjetlag #jualsummerfridaymask #jualjetlagmask
Overtime mask smells like pumpkin spice in the best way 🙌🏼☀️✨
shop @summerfridays Online Now #SummerFridays
lonely for you only
-
-
shop @saboskirt Online Now #SaboSkirt
"This product has completely transformed my skin. My skin did not feel real after using this! Before it looked so dull and now it is completely soft and glowing. I followed up with jet lag mask and my skin has never looked better. I can say I have new skin now!! Highly highly recommend this product!" - Erica
.
.
shop @summerfridays Overtime Mask Online Now #SummerFridays
🔑tips: write your own personal success journey.
#mondayspirit
packed with vitamins A, K and C. pumpkin exfoliates and hydrates skin 🙌🏼💦 for blinding brightness 💫
shop @summerfridays Overtime Mask Online Now #SummerFridays
overtime is perfect for dull or congested skin ✔️gently polish away dead skin 👀
shop @summerfridays Overtime Mask Online Now #SummerFridays
a brightening face mask that gently exfoliates skin & illuminates for a new healthy complexion 🍑Online Now #SummerFridays
say hello to overtime mask 👋🏼
shop Best-Seller:
@summerfridays Jet Lag mask is here for you! 💙✈️
IDR 835,000 | Online Now #SummerFridays
we adore this fuzzy fruits! ❤️it's in St. Ives acne control apricot scrub (10 Oz IDR 95,000) #STIves

Time1 - helps you find photos and related hashtags from social media.